Artikel top billede

Vi har fundet 10 spændende it-stillinger, som du kan søge nu

Skal der ske noget nyt i din karriere? Så læs med her, hvor du finder ledige stillinger hos arbejdspladser som Jyske Finans, itm8 og Sund & Bælt.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Jyske Finans, itm8 og Sund & Bælt Holding.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Mobilplan søger senior PHP developer, Randers C

Vil du se resultaterne af dit kodearbejde manifestere sig i brugerens hverdag?

Hos Mobilplan får du stor indflydelse på, hvordan vores platform og kode udvikler sig.

Du kommer helt tæt på brugerne, der hver dag har glæde af de kodelinjer du skaber, og som hjælper dem til at drive og forbedre deres forretningsgange. Du vil blive fagligt udfordret, køre korte deployments og få en hverdag med like-mindede udviklere og kollegaer, du kan bounce skøre idéer og god humor med.

Hos Mobilplan er programmering en holdsport, hvor vi hver især løser vores del af opgaverne. Det er i samspillet og dialogen med kollegaer på holdet, at de gode løsninger ser dagens lys. Sammen kortlægger og planlægger vi de deployments, som vi herefter eksekverer og leverer til brugerne.

Du vil primært arbejde på vores administrationssystem, som brugerne dagligt navigerer i for at drive deres forretning.

Læs hele annoncen her.

Jyske Finans søger en business developer, Silkeborg

Har du et brændende engagement og et skarpt øje for at udvikle forretning? Bliver du motiveret af at have stor indflydelse på de projekter, du arbejder med - og for at levere løsninger, der giver værdi for interne og eksterne kunder?

Så er det måske dig, vi leder efter.

Hos Jyske Finans er it og forretningsudvikling en strategisk topprioritet og aspirationerne for området er meget høje.

Det er derfor et område, der spiller en betydelig rolle for at vi i virksomheden kan nå vores fælles mål, hvor den grønne dagsorden fylder mere og mere.

Du indgår som en central figur i et team bestående af seks erfarne business developers, som prioriterer specialiseret ekspertise og kontinuerlig fornyelse.

Vi tager stort ansvar for de løsninger, vi leverer til vores kunder, og vi stræber altid efter at blive bedre - både i forhold til personlig udvikling og de processer, vi følger.

Læs hele annoncen her.

Sentia Denmark søger cloud operations engineer, Herlev, Aarhus C, Odense C

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Brænder du for Azure Cloud-teknologi? Kan du lide at arbejde med cloud-operation og supportere kunder? Så har vi stillingen til dig!

I rollen som vores nye cloud operations engineer vil du blive en del af et kompetent public cloud-team, hvor vi arbejder med at sikre, at vores kunder har de bedste løsninger inden for Cloud. Du bliver en del af Azure-driftsteamet og vil blive involveret i implementering af nye cloud-løsninger til vores kunder.

Du vil derudover være ansvarlig for fejlfinding og løsning af Events og Incidents med vores kunder og agere i et tæt samarbejde med dine kollegaer fordelt over hele Danmark.

I Sentia trives vi ved at være vores kunders fortrukne og langsigtede samarbejdspartner. Derfor er det vigtigt for os at vi skræddersyer markedets bedste løsninger, som passer til kundens forretning, om det er pure public cloud, hybrid, Sentia Cloud eller andre managed services. Det vigtigste er, at vi skaber langsigtede løsninger sammen med vores kunder og derved sikrer et stærkt fundament for fremtidigt samarbejde.

Læs hele annoncen her.

itm8 søger infrastruktur-konsulent, Skovlunde, Aalborg eller Viby

Får du et kick af at arbejde med it-infrastruktur, vil du arbejde med de nyeste teknologier og være med til at fremtidssikre it-platformen?

Motiveres du af løbende at optimere og udvikle løsninger, samt at gennemfører automatiseringsprojekter, så er det dig, vi søger, til stillingen som infrastruktur-konsulent hos itm8.

Som infrastruktur-konsulent vil du være med hele vejen – fra design til implementering og vedligeholdelse af infrastrukturløsninger. Du bliver en vigtig del af vores dynamiske og ambitiøse konsulentteam, hvor høj faglighed, engagement og kvalitet er i fokus.

I denne rolle vil dine analytiske evner, tekniske færdigheder og forståelse for kundens behov være afgørende. Du få masser af mulighed for at udvikle dig indenfor public cloud og løbende modtage certificeringer og efteruddannelse.

Læs hele annoncen her.

Sund & Bælt Holding søger it system manager, Korsør eller København

Har du erfaring med at kvalitetssikre den daglige applikationsdrift? Vil du levere driftssikkerhed og sikre høj system performance? Får du energi af at samarbejde og kommunikerer med interne og eksterne samarbejdspartnere? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger en teknisk velfunderet it system manager til vores afdeling ”Tolling system & ERP Operations”. Her bliver du en del af en stærk og engageret afdeling, hvor vi er ansvarlige for den daglige drift, tilpasning og support på specifikke forretningsapplikationer inden for tolling og koncernens regnskabssystem D365FO.

I rollen som it system manager skal du sikre styring af leverancer fra eksterne leverandører såvel som interne stakeholders. Herunder sikre korrekt prioritering og dokumentation, der stemmer overens med respektive standarder.

Læs hele annoncen her.

Brandmobile søger frontend-udvikler, København

Vil du slippe din indre spiludvikler løs til gavn for nogle af de største brands i verden? Og vil du være med til at forme frontenden på vores nye platform, som skal bryde muren til endnu flere internationale markeder?

Så kom og bliv en del af et tæt udviklingsteam, der arbejder med løsninger med global rækkevidde.

Du er med fra starten, når vi udvikler nye løsninger for kunderne, og undervejs samarbejder du tæt med vores frontend-designere, fullstack- og backend-udviklere.

Du bliver en del af et miljø, hvor vi har blikket rettet mod nye teknologier, fejlfri kode og en brugervenlighed, der ikke kan sættes en finger på. Og vi fokuserer lige så benhårdt på, at der skal være plads til os alle sammen. For vores forskellige skævheder er en del af grunden til, at vi når i mål.

Læs hele annoncen her.

KMD søger solution architect, Ballerup, Aalborg, Odense SØ, Aarhus N

Er du klar på en ny udfordring og har du lyst til at bruge dit talent, din personlighed og dine stærke kompetencer som solutions architect til at hjælpe os med at vinde nye opgaver og modernisere, standardisere og udvikle vores applikations- og driftsarkitektur? Så er du måske vores nye solutions architect.

Som Solutions Architect i KMD CCM bliver du del af vores udviklings- og applikationssupportteam, som tæller 25 medarbejdere. Teamet består af en god blanding af både yngre og meget erfarne medarbejdere.

Teamet sidder på forskellige kontorer i KMD herunder Ballerup, Aarhus, Odense og Aalborg, og der er mulighed for at have en fast arbejdsadresse på en af de fire lokationer. Vi værdsætter en god work-life-balance, og der er mulighed for arbejde hjemme nogle dage om ugen, når det passer ind i afdelingens aktiviteter.

Læs hele annoncen her.

PICit søger it-supporter med fokus på software og kundeservice, Århus

Kunne du tænke dig at blive en del af vores supportteam, som supporterer vores logistikløsninger til transportbranchen? Sammen med de øvrige i teamet vil du også være med i vores it-projekter.

Den ideelle kandidat har en uddannelse som it-supporter eller lignende.

Vores systemer er egenudviklede, så vi klæder dig på til at løse opgaverne og sørger for, at du får de værktøjer og den faglige sparring og feedback, du har brug for.

Læs hele annoncen her.

Pharma Nord søger netværkstekniker, Vejle og Vojens

Vil du være med til at skabe og vedligeholde en stabil netværksinfrastruktur i en international virksomhed, hvor du kommer til at supportere kollegaer fra hele verden?

Træd ind i en spændende rolle som netværkstekniker hos Pharma Nords it-afdeling og vær med til at optimere vores netværksinfrastruktur, så den fungerer problemfrit i hele Pharma Nord-koncernen.

Vi søger en engageret og løsningsorienteret person, gerne nyuddannet, som ikke er bange for at kaste sig ud i nye udfordringer og lære om nye teknologier og metoder.

Du er kvalitetsbevidst, pålidelig og motiveres af at opnå resultater, både individuelt og i samarbejde med dine kollegaer.

Derudover har du en fagligt stærk baggrund og arbejder struktureret med fokus på detaljer og overblik.

Læs hele annoncen her.

Horten Advokatpartnerselskab søger it-driftssupporter med erfaring indenfor Microsoft, Hellerup

I samarbejde med det øvrige team på i alt syv kolleger, og med reference til it-teamleder, får du medansvar for Hortens it-drift og systemopgaver. Samtidig bistår du vores it-supportere med at servicere husets brugere med store og små udfordringer inden for it og telefoni.

Du kommer til at arbejde med spændende og moderne teknologier og bliver en del af et dynamisk og udviklingsorienteret miljø. Ligeledes får du en bred kontaktflade og en alsidig hverdag.

Arbejdstiden er på 37 timer om ugen, men du vil lejlighedsvist også skulle arbejde uden for normal kontortid. Du indgår desuden i vores 24/7 vagtordningen, der garanterer husets brugere support uden for normal arbejdstid.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.



Flere artikler om Job & Karriere

En af disse 10 spændende it-stillinger kan blive det næste skridt i din karriere

Skal der ske noget nyt i din karriere, kan du overveje en af disse stillinger.

Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu
Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig
Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu