Artikel top billede

Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig

Vi har fundet 10 ledige it-stillinger, som du kan søge netop nu. Der er job for en hver smag. Få overblikket her.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som DSV, Region Sjælland og Matas.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Visma søger AI-developer, København V

Er AI og chatbots what makes you tick?

Og ville du skifte navn til Mr. (chat)robot, hvis du kunne? Så skal du være vores nye AI-developer.

Hvis du får helt kriller i fingrene af muligheden for at arbejde med AI og skabe chatbots... og er OpenAI (måske) soooo last year for dig? Så er du landet på den helt rette jobannonce.

Hos os får du din egen stol og skrivebord på vores kontor i Carlsberg Byen. Du vil blive en del af et spritnyt AI-team med en flok blandede hoveder med forskellig faglighed og kompetencer.

Selvom hovederne i teamet er awesome, kan I naturligvis ikke gøre det hele alene, så du vil skulle arbejde tæt sammen med resten af vores udviklingsteams, som kender vores produkter og systemer til fingerspidserne.

Læs hele annoncen her.

Sports Connection søger it-business developers, Esbjerg Ø

Brænder du for at komme tæt på data og integrationer for at understøtte vores voksende it-platform? Vil du spille en vigtig rolle i en ambitiøs og international virksomhed og hjælpe forretningen med mere data og forbedre det operationelle flow?

Så har vi lige nu en unik mulighed til dig, som interesserer sig for forretningsmæssig udvikling, da vi søger to nye kollegaer til at styrke vores afdeling.

Som it business developer bliver du primært ansvarlig for at videreudvikle it-systemer, vedligeholde vores nuværende it-struktur og støtte os forretningsmæssigt på vores digitale rejse.

Læs hele annoncen her.

Scan Global Logistics søger it-infrastructure specialist - drift af Microsoft Enterprise løsninger, Hvidovre

Vi søger en it-infrastructure specialist til vores it-operations team i København. Du kommer primært til at arbejde med Azureog Microsoft løsninger, i en transformation af vores on-premmiljø. Vi implementerer og drifter alle firmaets it-løsninger, og du deltager i både drift og projekter.

SGL er på en vækstrejse, og udvider både organisk og via opkøb. Samtidig moderniserer vi vores it-landskab, og er i gang med en større fornyelse af flere af vores forretnings- og it-systemer.

Systemlandskabet består blandt andet af Windows, Hyper-V, Azure, Exchange Online, og M365 porteføljen, samt Meraki/Cisco på netværkssiden. Vi arbejder med hybrid-Cloud på flere områder og fokuserer på moderne zero-trust infrastruktur i både on-prem og Azure/M365 med et højt sikkerhedsniveau i vores løsninger.

Læs hele annoncen her.

Region Sjælland søger samarbejdsorienteret personaleleder til databaseteam, Ringsted

Er du en erfaren personaleleder, og har du mod på at arbejde med databaser, der understøtter hele regionens sygehuse og borgere? Hos os får du masser af ansvar, høj frihedsgrad, tætte kollegaer og bliver en del af en fantastisk kultur.

Vi kan tilbyde en spændende stilling, hvor du bliver leder for databaseteamet, der driver alle databaser på mere end 1.000 platforme og applikationer på tværs af cloud, on prem, SQL og Oracle samt databaserne, der understøtter sundhedsplatformen på tværs af begge sjællandske regioner. Teamet vil med dig i front skulle deltage i både store regionale og tværregionale projekter mellem Region Sjælland og Region Hovedstaden.

Du vil med dette ansvar kunne bidrage proaktivt til at løfte regionen til nye digitale højder. Du vil referere til funktionschefen for infrastruktur og vil blive én af funktionens fire teamledere med den direkte personaleledelse for et team på 13 ud af funktionens 60 enormt dygtige medarbejdere.

Læs hele annoncen her.

Ditur søger udvikler, Aarhus C

Vil du være med til at sætte standarden og udfordre status quo inden for e-commerce?

Som udvikler hos Ditur er du en aktiv del af driften og har daglig dialog med afdelinger på tværs, således at du udvikler i samspil med forretningen. Du får mulighed for at arbejde med en platform, der tiltrækker over otte millioner besøgende og sælger mere end 300.000 ure om året.

Du vil blive en del af vores e-commerce-team, som idag består af syv dygtige folk. I rollen som udvikler vil dine daglige opgaver omfatte alt fra at implementere nye funktioner på vores hjemmeside til at skabe innovative værktøjer til dine kolleger. Uanset om det indebærer design af et nyt reklamationsflow til vores kunder eller implementering af AI-systemer for at optimere arbejdsgangene, vil du stå over for en bred vifte af udfordringer.

Din rolle som udvikler hos Ditur er af stor betydning for virksomhedens udvikling og vil være med til at føre os til nye højder.

Læs hele annoncen her.

Københavns Lufthavne søger senior it-specialist, SAP, Kastrup

Til Danmarks mest spændende og unikke virksomhed (hvis vi selv skal sige det), søger vi dig, der brænder for de systemer, der understøtter administrative processer, som kan sikre en stabil drift og udvikle samt optimere forretningsprocesser.

Vi er klar med boardingkortet til dig, og ser frem til at byde velkommen til endnu et medlem af vores stjernebesatte besætning.

Som SAP-specialist er du ansvarlig for styring af leverancer. Dine primære ansvarsområder er indenfor SAP PM, MWO, R4AM, MM og Fiori. Sideløbende er du bidragsyder til vores konvertering til SAP HANA.

Du sidder solidt på alle leverancer i forhold til systemer i kategorien planlægning og vedligehold, hvor du arbejder med alle aspekter af applikationsudvikling og drift. Altid i tæt samarbejde med den øvrige it-afdeling, samarbejdspartnere og interessenter i forretningen for at sikre optimal procesunderstøttelse.

Læs hele annoncen her.

Recruit IT ApS søger cloud architect for Danske Commodities, Aarhus C

Are you skilled within designing, building, and maintaining the Microsoft Azure platform? Are you curious about building new platforms, handling new infrastructure, and maintaining core services essential to the business? Are you motivated when being provided with responsibilities and ownership? Then you might be the new Cloud Architect to join the fabulous team at our customer, Danske Commodities (DC).

The Cloud Architect will be responsible for the Microsoft Azure platform, and the continuous development hereof. You will, together with the other Cloud architects, continue to enhance the platform, and ensure that the Cloud platform stays current, compliant, secure and always fit for the business needs.

You will collaborate with the infrastructure teams in DC, on maintaining a highly performant hybrid cloud infrastructure. It is important to make sure to always have the newest available knowledge in the field, and proactively execute necessary enhancements on the platform as needed.

Læs hele annoncen her.

TV2 søger software engineer til lead generation og sign-up, Odense C

Kom og bliv en del af holdet i én af Danmarks største mediaTechvirksomheder.

TV 2s strategi for 2025 er at nå 1,3 millioner abonnenter. Den første million er allerede rundet. Vil du være med til at indfri den forventning, og sætter du en ære i at optimere den kommercielle forretning i samarbejde med dine dygtige kollegaer - så læs med her.

Vi søger en dygtig software engineer til vores lead generation og sign-up-team, som er en del af TV 2 Audience Interaction. Afdelingen er ansvarlig for udviklingen af TV 2 Play, tv2.dk og vores apps: Nyheder, Vejr, Sport og tvtid, som samlet set bruges af mere end én million danskere hver dag.

Du bliver en del af vores lead generation og sign-up-team med fem kolleger. Teamet er et tværfunktionelt produktteam, som favner designer, product manager, samt udviklere.

Læs hele annoncen her.

Matas Group søger erfaren projektleder med flair for it og med solid forretningsforståelse, Allerød

Brænder du for projektledelse og for at have en hverdag med kontakt til mange dygtige kollegaer?

Kan du lide at arbejde med at koble forretningen med it i en typisk retail-virksomhed, hvor det ofte går stærkt, og hvor der er stor variation i opgaverne? Hvis du kan nikke ja til ovenstående spørgsmål, så vil vi elske at høre fra dig.

Du vil få ansvaret for at lede og koordinere projekter fra start til slut, på tværs af forskellige løsninger og platforme. Du kommer især til at drive implementering af forretningssystemer, og det er en fordel, hvis du har kendskab fra en anden retailvirksomhed.

Som en del af transformationskontoret er du ansvarlig for, at alle projektleverancer leveres til rette tid og kvalitet inden for den aftalte økonomiske ramme.

Læs hele annoncen her.

DSV søger data centre specialist for large data centre with the latest technologies, Hedehusene

Do you want to use your technical knowledge working with the latest technologies ensuring quality and high uptime? Join DSV Global IT as Data Centre Specialist and become part of a highly professional team of skilled colleagues.

Together, you work with DSV’s global data centre infrastructure – from cabling to installation and replacements as well as servicing of equipment.

As a Data Centre Specialist, your goal and that of your colleagues is: To take care of the day-to-day operations in the data centre and ensure stability and performance. Specifically, you must help prepare the infrastructure for the installation of new IT equipment.

You ensure delivery on time, so that we always have a stable environment with high uptime, which means that we are able to act within a short time frame.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.



Flere artikler om Job & Karriere

En af disse 10 spændende it-stillinger kan blive det næste skridt i din karriere

Skal der ske noget nyt i din karriere, kan du overveje en af disse stillinger.

Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu
Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig
Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu