Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Er din karriere kørt fast? Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu

Kunne det friste med et job hos DSV, Danske Spil eller måske Danmarks Meteorologiske Institut? Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge lige nu.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som DSV, Danske Spil og Danmarks Meteorologiske Institut.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Solita søger erfaren public business developer, Glostrup

Til dig, der allerede har en vis erfaring med salg til det offentlige, og som brænder for salg af skræddersyede it-løsninger og trives i rollen som opsøgende ”hunter” og relationsopbygger.

Gennem nysalg, mersalg og relationspleje til it-chefer, udviklingschefer og øvre ledelse hos større offentlige styrelser, institutioner og myndigheder i Danmark, sikrer du de indledende dialoger med kunder og deres fortsatte gode relation til Solita.

Du får det kommercielle ansvar for samarbejdet med udvalgte eksisterende og nye offentlige kunder, primært på Sjælland – herunder UFST, ATP, Forsvaret og en række mindre styrelser og institutioner.

Din hovedopgave er at åbne nye salgsdialoger, sikre forventningsafstemning og øget værdi for begge parter. Salg sker enten via direkte salg af mindre opgaver i form af analyse og prototype-salg under udbudsgrænsen, SKI-tildelinger eller skriftlige udbudsbesvarelser på EU-udbud og miniudbud.

Læs hele annoncen her.

Ooono søger da­ta­in­ge­ni­ør, Valby

Du er en erfaren dataingeniør, der er på udkig efter din næste udfordring. Gerne en udfordring der indeholder at designe datainfrastruktur og lede implementeringen. Og gerne en udfordring der foregår i et af Danmarks hurtigst voksende tech startups.

Guess what – det er præcist dén udfordring, vi har på hånden. Som Dataingeniør hos Ooono får du mulighed for at kridte banen op i vores nyetablerede dataafdeling, der i øjeblikket består af to Data Scientists. De er omtrent lige så godt selskab, som de er dygtige. Der var du sgu heldig, hva'?

Og hvad mener vi så med at kridte banen op? Vi mener, at du skal definere vores data setup samt sikre datakvalitet og datasikkerhed. Derudover skal du sørge for modellering af big data til både BI og algoritmiske formål. Du skal også beslutte, hvilket data warehouse vi skal bruge og selvfølgelig sikre, at vi arbejder effektivt på tværs af afdelinger.

Læs hele annoncen her.

Cognizant Technology Solutions Denmark søger business development director - IoT & Engineering, København

With deep expertise in IoT and Engineering, we are seeking a consultative problem-solver to drive Service Line Sales for our IoT and Engineering Services Practice.

Key domains / topics include Industrial and Process Manufacturing, Transportation and Logistics, Manufacturing Operations Management, Manufacturing Execution Systems, Warehouse Execution Systems, Asset Performance Management, Digital Thread, PLM, Product Engineering, ER&D, etc.

Sales quota attainment (booking and revenue), relationship management and collaboration skills are key to your success. Consulting experience and thought leadership participation is highly desirable.

IoT and Engineering’ (known as Industry+) is one of the fastest-growing practices within Cognizant. IoT technologies fuse the physical and digital worlds, connecting enterprises, extracting intelligence, and propelling autonomy.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger for Nine en skarp .Net-udvikler/konsulent, København K

Er du passioneret om udvikling af kvalitetsløsninger til det offentlige og den finansielle branche i Danmark – løsninger du kan være stolt af? Så er denne stilling en unik karrieremulighed for dig.

Til vores kunde Nine leder vi efter en dygtig og erfaren .Net softwareudvikler til at indgå i deres nye team inden for backend .Net udvikling – og du bliver fastansat hos Nine.

Her får du rig mulighed for at bringe nye idéer til bordet, samtidig med at du opbygger dyb indsigt i kundens forretning og forståelse for deres udfordringer og behov. Som ambitiøs softwareudvikler kommer du til at styrke deres team af udførende it-konsulenter på yderst interessante og forretningskritiske projekter, og din hverdag er onsite hos kunderne.

Nine i centrum af København er et velrenommeret it-konsulenthus i kraftig vækst, som har en klar mission om at skabe digitale løsninger til at styrke den offentlige forvaltning og virksomhedernes konkurrenceevne. Løsninger af høj kvalitet med lang levetid og løsninger, der ikke bare er effektive, men også udvikler kundernes forretning – til glæde for borgere og slutbrugere.

Læs hele annoncen her.

DSV søger senior it-spe­ci­a­list, Hedehusene

Do you want to make sure that our IBM Power systems and AIX servers contribute to the efficiency and reliability of our IT infrastructure? And would you like to play a key role in the automation of vital areas in DSV?

Grab this opportunity to become part of a team where great colleagues are eager to collaborate and share their knowledge with you. We guarantee that you will find lots of opportunities to challenge yourself and use your expertise to make a real difference.

At our HQ in Hedehusene, 7 colleagues are waiting to welcome you to the close community within our experienced platform team, and 2 colleagues are based in the US and UK. Together, we ensure that the foundation for our vital systems is solid and ready to support the ever-changing aspects of the vibrant DSV organisation.

Læs hele annoncen her.

Danske Spil søger systemadministrator, Brøndby

Vil du være på hold med os, hvor vi sammen supporterer kolleger, servere og applikationer samtidig med, at vi udvikler driften af vores it-systemer, der er innovativ og sikker, men samtidig skalerbar og effektiv?

Når du træder indenfor i vores team, møder du 10 kolleger, som sammen driver vores samlede infrastruktur og supporterer vores mere end 450 andre holdspillere.

Det betyder, at vi varetager alt fra datacenterdrift og backupløsninger til forskellige niveauer af brugeradministration. Til det har vi brug for endnu en skarp hjerne indenfor infrastrukturfeltet.

Vi arbejder på at finde en balance mellem udvikling af driften og at drive driften, og derfor har vi fokus på automatisering, nye værktøjer og nye måder at arbejde på.

I 2024 vil vi også indføre hackathons før vi beslutter os for implementering af nye værktøjer, teknologier og optimeringsprojekter. Det stiller krav til dig og din faglighed, og at du stræber efter teknisk såvel som personlig udvikling.

Læs hele annoncen her.

Danmarks Meteorologiske Institut søger netværksadministrator med lyst til moderne teknologier, København Ø

I dit nye job som netværksadministrator kommer du til at arbejde med et topmoderne Cisco ACI og generelt netværk. DMI er lige flyttet til nye lokaler i København, og du vil være en vigtig medspiller i opbygningen af et helt nyt Cisco netværks- og sikkerhedssetup.

Samtidig vil du også være med til at transformere eksisterende produkter over på nye platforme. Teamet er desuden ansvarlig for driften af DMI's systemer på DMI's forskellige lokationer i Danmark og på Grønland hvor opgraderinger udstår. Vi håber, at du gerne vil være vores nye kollega i teamet.

Teamet arbejder blandt andet med opbygningen af DMI's samfundskritiske it-systemer til et nyt, moderne netværkssetup. Derudover spiller teamet en vigtig rolle i arbejdet med DMI's nyindkøbte supercomputer i Island, som er en del af et vigtigt internationalt samarbejde. Som medarbejder i teamet vil du gøre en forskel i vores daglige drift og i nationale og internationale projekter med stor samfundskritisk betydning.

Læs hele annoncen her.

Region Midtjylland søger stra­te­gisk og analytisk le­del­ses­kon­su­lent til Di­gi­ta­li­se­ring og It, Viborg

Vil du være med til at udvikle Digitalisering og it for vores sundhedsvæsen? Har du flair for at navigere i komplekse politiske processer?

Du bliver en del af en spændende arbejdsplads, hvor du med din dygtighed, dine strategiske og analytiske kompetencer, samt evner til at eksekvere gennem samarbejde, kan sætte dit præg på udviklingen af nogle af de vigtigste dagsordner. Du skaber vellykkede samarbejdsrelationer med ledelsen og dine mange engagerede kollegaer. Ikke mindst kan du drive processer på flere organisatoriske niveauer.

Du kommer til at drive strategiopgaver og processer, hvor du skal hjælpe med at udtænke, forme og sætte retning. Du evner at træde et skridt frem og tage ansvar for konkrete opgaver, hvor du er driveren og sikrer en professionel og proaktiv sagsbehandling fra start til slut.

Læs hele annoncen her.

TV2 søger broadcast engineer til live technology med fokus på integrationer, deploy af applikationer og netværk, Odense C

Vil du være med til at levere- og implementere fremtidens medieteknologi, der skal transformere TV 2 til at blive en førende mediatech virksomhed?

Til domænet ”live teknologi” søger vi to broascast engineers, der er entusiastiske omkring at arbejde i spændingsfeltet mellem den nyeste teknologi og det at levere funktionalitet til vores indholdsproducerende kollegaer. Vi leder både efter en seniorprofil og en lettere profil, hvorfor vi opfordrer til at sende din ansøgning, også hvis du kommer uden mange års erfaring.

Som en del af Live Technology vil du være med til at udvikle- og drifte TV 2s teknologiske backbone til live tv-produktion, hvilket bl.a. inkluderer et realtime AV-netværk og stor processing kapacitet til audio- og video.

I daglig tale er der tale om den teknologi der understøtter vores produktionskontroller- og studier, vores rejsekit, vores playout, samt vores kontribution- og distribution af signaler. Du bliver en del af vores broadcast engineer-kompetenceteam, hvor du vil finde faglig sparring.

Læs hele annoncen her.

Solita søger Dynamics365 CRM developer, Glostrup, Vejle eller Aalborg

Do you enjoy Dynamics365 CRM coding and quality? And do you want to develop your skills further in an IT consultancy, in which you will have the opportunity to work with business-critical software solutions and improve your skills within areas such as Azure and AWS?

Solita is an IT consultancy with some of the biggest Danish clients within public and private sector. You will not find standard products on our shelves; instead, we are specialized in delivering customized solutions to our clients and to maintain and develop further these solutions. This requires a deep technical specialization, and this is exactly what our success is built upon. This is why our motto is” Consider it done”.

You have at least 3-5 years’ experience as a software developer within Dynamics365 CRM solution or application either from the industry or consultancy. We a looking for a person, who still wants to develop his or her own skills within a dedicated technical environment and who is seeking a great level of variety in the daily work and projects.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.



Flere artikler om Job & Karriere

En af disse 10 spændende it-stillinger kan blive det næste skridt i din karriere

Skal der ske noget nyt i din karriere, kan du overveje en af disse stillinger.

Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu
Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig
Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu