Norske Mamut har de første 25 forhandlere på plads

Den norske softwarekoncern Mamut har skrevet kontrakt med de første 25 danske forhandlere. Chefen for det danske datterselskab forventer at have 50 forhandlere på plads inden nytår.

Softwarehuset Mamut, der for nylig åbnede datterselskab i Danmark, har de første forhandlere på plads.

- Vi har aftaler med de første 25 og snakker med 20 mere, siger chefen for Mamut i Danmark Michael Brahe, der forventer at have 50 forhandlere inden året rinder ud.

Den 36-årige Michael Brahe blev den 1. oktober udnævnt til at stå i spidsen for det norske ERP-hus Mamut i Danmark. Chefens opgave er at sikre såvel forhandlere af og kunder til Mamuts virksomheds- og økonomiløsninger.

- Vi skal have 3.000 kunder på tre år. Det var påstanden, da vi startede, og den gælder stadig, siger Michael Brahe.

Jeg siger det ikke

Michael Brahe vil ikke afsløre navnene på nogen af Mamut-forhandlerne, der for 60 procents vedkommende er små selskaber med mellem to og 10 medarbejdere.

- Resten er mellemstore forhandlere med 10 til 15 ansatte, siger Michael Brahe.

Ingen af de kilder i branchen, som Computerworld har talt med, har været i stand til at identificere en eneste af Mamuts nye forhandlere.

Administrerende direktør for Munk IT Bjarne Søballe vil ikke sige, at han ikke tror på, at Mamut har rekrutteret så mange forhandlere:

- Men jeg ser frem til at få syn for sagn, siger han.

Mamut har også medvind på det engelske marked, hvor virksomhedens ERP-system Mamut Enterprise for andet år i træk er blevet kåret som den bedste forretningssoftware til små og mellemstore virksomheder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere