Outsourcingvirksomhed femdobler bemandingen

Kring Technologies med stifter Martin Kring i spidsen vokser både herhjemme og i de lande, hvor selskabet laver softwareudvikling for kunder. Alene i år er medarbejderantallet femdoblet i Danmark. Og der mangler stadig flere folk.

Outsourcingvirksomheden Kring Technologies fortsætter oprustningen på medarbejdersiden såvel herhjemme som i henholdvis Indien og Ukraine, hvor selskabet tilbyder softwareudvikling inden for en lang række programtyper.

Desuden har man for nylig åbnet kontor i Norge og ansat direktør Hans Henrik Holven til at varetage forretningen der.

Selskabet er vokset fra i 2004 at have 65 ansatte, heraf fire i Danmark, til nu at have 160 ansatte, heraf 20 herhjemme.

Outsourcing skaber job

Og der er stadig bud efter mindst seks-syv nye danske ansatte.

Derfor mener direktør Mikael Munck, at det er helt forfejlet at tale om, at outsourcing koster danske arbejdspladser.

- Allerede næste år håber vi at være 40 mand i Danmark, siger han.

Selskabet benytter en model, hvor der altid er en skandinavisk projektleder tilknyttet en arbejdsgruppe i udlandet.

Kring vil altså også skulle ansætte en hel del nye softwareudviklere i henholdsvis Indien og Ukraine, hvor der efterhånden bliver rift om de bedste folk.

Fuldtidsdanskere i Indien og Ukraine

Derfor har man nedsat HR-afdelinger i Indien og Ukraine, hvor to fuldtidsansatte danskere udelukkende bruger tiden på at finde frem til de gode hoveder, forklarer medstifter Martin Kring.

Kring har ikke mindst kastet sig over .NET-opgaver, som rigtig mange danske virksomheder i disse år har brug for softwareapplikationer til.

Men man bevæger sig længere og længere ind andre kritiske forretningsapplikationer som Oracle, SAP og IBM-produkter.

- Det er også derfor, vi skal have en vis volumen, for vi vil være heldækkende på applikationsudvikling – uanset platform, siger direktøren.

Overtog Developmate

I sommer overtog Kring Technologies kunder og ansatte i selskabet Developmate og dermed en række ansatte i henholdsvis Danmark og Ukraine.

Dermed fik man også ansat den erfarne udlandsdansker Jens Brinksten, som i over 15 år har arbejdet i Østeuropa som landechef for en række internationale virksomheder, herunder som landedirektør for Ernst & Young.

- Der vil i de kommende år i stigende grad være fokus på leverancemodellerne i sourcing-opgaver - ikke kun prisen. Mange CTO'er og CIO'er vil spørge, om det hænger sammen med resten af virksomhedens strategi, siger Mikael Munck.

Til trods for, at de to gerne taler om Krings vækst på medarbejdersiden, holdes økonomien langt tættere på kroppen, indtil året er overstået.

Men selv om Mikael Munck ikke kan lokkes til at udlevere et estimeret omsætningstal, lover han overskud i indeværende år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere