GateHouse-direktør siger op

Direktøren for det nordjyske softwarehus GateHouse, Niels Buus, har sagt op, men fortsætter som medlem af selskabets bestyrelse. Han har intet andet på hånden, men søger nye udfordringer.

Efter fem et halvt år har Niels Buus, administrerende direktør for det nordjyske softwarehus GateHouse, sagt sin stilling op.

Ifølge formand for bestyrelsen Henrik Langkilde er Niels Buus "en modig mand," fordi han har sagt op uden at have noget andet på hånden.

På GateHouses hjemmeside skriver virksomheden, at direktøren har sagt op for at søge nye udfordringer i sin karriere.

"Min tid med GateHouse har været den mest spændende tid i min karriere," siger Niels Buus, der mener, at det ud fra et strategisk, markedsmæssigt og finansielt synspunkt er et godt tidspunkt at sige op nu.

Kommunikation og kystbevogtning

GateHouse, der blev stiftet i 1992 af tre ingeniører, hvor den ene, Michael Bondo Andersen, hurtigt købte de andre to ud og blev virksomhedens ejer.

Det er en position, som han fastholder i dag, hvor han er teknisk direktør i GateHouse.

GateHouse beskæftiger sig med højteknologiske produkter som AIS-systemer (Automatic Identification System) til kystbevogtning, protokoller til satellitkommunikation og design af testsystemer til producenter af mobiltelefoner.

Indtil en ny administrerende direktør er på plads i GateHouse overtager virksomhedens tekniske direktør og ejer Michael Bondo Andersen posten.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere