Artikel top billede

V2tel-fusion med Supertel efter milliontab

IP-telefoniselskabet V2tel med et 2007-underskud på 16 millioner kroner er overtaget af GlobalConncet. Aktiviteterne videreføres i GlobalConnect-selskabet SuperTel.

Tallene på bundlinjen pegede i retning af et nyt millionunderskud i IP-telefoniselskabet V2tel, da GlobalConnect-koncernen i slutningen af regnskabsåret 2007 overtog forretningen.

V2tel fortsætter som et selvstændigt selskab, men aktiviteterne videreføres i GlobaConnect-selskabet Supertel, oplyser bestyrelsesformand for Supertel og administrerende direktør i V2tel, Erik Lorenz Petersen.

”Som kunde vil man være kunde hos Supertel. Det er den måde, som vi prøver at høste de stordriftsfordele, der ligger i at lægge de to selskabers platforme sammen,” siger han.

Erik Lorenz Petersen ønsker ikke at oplyse 2007-omsætningen for V2tel, der i årsregnskabet kun oplyser bruttofortjenesten, der viser et minus på knapt seks millioner kroner.

De seneste to år har V2tel tabt 25 millioner kroner og heller ikke i 2008 kommer selskabet ud med et overskud, spår Erik Lorenz Petersen.

”Når vi lægger Supertel og V2tel sammen, så vil det samlet give et overskud i 2009,” lyders hans økonomiske udsigt for den nærmeste fremtid.

Ifølge Erik Lorenz Petersen er Supertel i forvejen en forretning med overskud, men overskuddet er ikke i en størrelsesorden, der umiddelbart kan dække underskuddet hos V2tel.

Balancen i de to selskabers samlede indtjening skal sikres ved at udnytte stordriftsfordele og ved at udnytte synergier med andre selskaber med GlobalConnect i ejerkredsen. GlobalConncet ejer blandt andet 8000 kilometer optiske fibre i Danmark og Tyskland.

En anden vej i forsøget på at styrke indtjeningen hos V2tel bliver ved at ændre strategi, så selskabet i højere grad end tidligere vil gå efter erhvervskunder med mellem 20 og 100 ansatte.

”Der tror vi, at dækningsbidraget er bedre,” siger Erik Lorenz Petersen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere