Artikel top billede

(Foto: Torben Klint)

Analysedirektør bliver teknologi-chef hos NNIT

Analysechef hos IDC, Karsten Fogh Ho-Lanng, skifter til job som Chief Technology Officer i NNIT. Her skal han blandt andet rådgive de strategisk vigtige kunder.

Analysedirektør hos IDC, Karsten Fogh Ho-Lanng, skifter 1. maj tal-kasketten ud med ansvaret for NNIT's teknologiske satsninger som ny CTO.

Ifølge en pressemeddelelse sker udnævnelsen af Karsten Fogh Ho-Lanng som et led i NNIT's strategiske satsning og internationale ambitioner.

Administrerende direktør hos NNIT, Per Kogut, forklarer, at Karsten Fogh Ho-Lanng blandt andet kan bidrage med sit kendskab til it-markedet.

Vigtigt i rådgivningsfasen

"Det bliver meget værdifuldt, når vi skal prioritere vores strategiske satsninger og rådgive vores kunder om, hvordan avanceret brug af it kan skabe forretningsmæssige muligheder på kort og langt sigt inden for deres industrier," udtaler han.

I pressematerialet uddyber Karsten Fogh Ho-Lanng med de store teknologiske omvæltninger, som i øjeblikket sker på it-markedet.

"Her tænker jeg eksempelvis på Software-as-a-Service, der kommer til at påvirke leverancemodellerne på markedet markant, og på den hastige vækst inden for Business Process Outsourcing, som kan skifte magtbalancen på markedet og i yderste konsekvens reducere it-leverandøren til underleverandør.

Skal rådgive kunder

Ud over at definere og prioritere NNIT's teknologiske satsninger og innovation kommer den tidligere analysedirektør som CTO også til at indgå aktivt i rådgivningen af NNIT's strategiske kunder.

Karsten Fogh Ho-Lanng bliver en del af NNIT's øverste ledelse med reference til Per Kogut.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere