Artikel top billede

Steve Ballmer angrebet med æg – se videoen

Microsofts koncernchef Steve Ballmer blev mandag angrebet med æg og vrede skældsord, da han holdt forelæsning på et universitet i Ungarn. Se optagelserne.

Computerworld News Service: Microsofts koncernchef, Steve Ballmer, var tvunget til at søge dækning bag katederet, da en studerende på Corvinus Universitetet i Budapest i Ungarn begyndte at råbe skældsord og smide æg på ham under en forelæsning, som Steve Ballmer var i færd med at give.

Ballmer blev ikke ramt, viser et filmklip,, som en anden studerende i salen optog.

Efter at have undgået æggene trak Steve Ballmer på skuldrene, smilede og sagde, at det var en ”venligtsindet afbrydelse,” men at hans tankerække godtnok var blevet brudt.

Microsoft=Corruption

Angriberen bar en t-shirt med påskriften ”Microsoft=Corruption”. Han rejste sig op øjeblikket efter, at Steve Ballmer indledte sin forelæsning for de studerende.

Selv om angriberen hovedsageligt råbte på ungarsk, sagde han også enkelte ord på engelsk. Blandt andet sagde han ”….til det ungarske folk. Giv de penge tilbage lige med det samme.” (…to the Hungarian people. Give that money back, right now.”

Han kastede dernæst et æg på Steve Ballmer og greb i sin lomme efter yderligere to æg.

Forsamlingen råber straks op, og det lader til, at det er angriberen, som de råber ad, inden han til sidste bliver smidt ud af lokalet.

Også Bill Gates er tidligere blevet angrebet.

I 1998 blev der nemlig kastet en kage i ansigtet på ham under et besøg i Bruxelles. Det kan du se et film-klip af her.

Oversat af Dan Jensen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere