Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

10 gode råd til søgemaskineoptimering

Vil du til tops i søgemaskinerne, skal du overholde nogle få, simple regler. Samtidigt er der tiltag, du aldrig må give dig i kast med, hvis du ønsker online-succes.

Tilbage til hovedartikel

1. Søgemaskinerne elsker title-tags i din HTML-header. Brug derfor et eller flere vigtige nøgleord i title-tag'et, der oven i købet kommer til at stå med fed skrift i søgeresultaterne.

2. Når andre linker til din hjemmeside, så har ordvalget stor betydning for din placering i en Google-søgning. Sørg derfor for, at ingen skriver såkaldte "miserable failure" i link-teksten til dit website.

3. Jo flere der linker til dig, des vigtigere er du for Googles søgemaskine. Byt derfor links med samarbejdspartnere.

4. Din hjemmesides alder har betydning for, hvor højt du kommer i søgningerne. Alternativt kan du gennem opkøb af web-veteraner skaffe dig nogle år på bagen.

5. Benyt relevante tekstlinks mellem undersider på din egen hjemmeside. Ved at linke internt kan du opnå højere page rank på vigtige søgeord. Undgå generiske links i stil med "Læs mere."

6. Emnespecifikt indehold i links hitter i søgemaskinerne. Derfor er det vigtigt at få links fra virksomheder, som er i samme branche som dig selv. Undgå link-karteller - det kan koste virksomheden livet på Google.

7. Søgemaskinerne forsøger at finde frem til de dominerende sites i en branche ved at måle på, hvem der linker til hvem. Identificer de vigtigste samarbejdspartnere i samme branche og byt links.

8. Benyt vigtige nøgleord i brødteksten - gerne højt oppe i teksten og mange gange - uden at det går ud over læsevenligheden. Nøgleord i overskriften skader absolut heller ikke.

9. Hvis det er højt rangerede firmaer i søgemaskinen, der linker til dig, så bliver du endnu vigtigere. Find derfor frem til de største samarbejdspartnere og få dem til at linke til din hjemmeside.

10. Nye links giver stor Google-kredit. Derfor skal du sørge for, at link-tilstrømingen er flydende.

Fem ting du aldrig må gøre

1. Undgå at webserveren er nede i længere tid. Hvis søgerobotter ikke kan finde din hjemmeside, dratter du ned gennem søgehierarkiet.

2. Hold dig fra at kopiere nøgleord og indholdet på hjemmesiden. Søgemaskinerne lugter fusk med det samme, og din hjemmeside risikerer aldrig at blive fundet.

3. Link ikke til websites, der er meget lavt rangerede eller direkte kriminelle. Men hvorfor skulle man også det?

4. Undvig at kopiere title- og meta-tags på forskellige undersider. Disse tags vil næppe matche brødtekst, og derfor vil søgemaskiner rangere disse undersider lavt.

5. Du bør ikke spamme læserne med nøgleord. For mange af slagsen, og du vil blive rangeret lavt. Mange i denne sammenhæng betyder rigtig mange.

Rådene er udarbejdet af 37 internationale eksperter i søgemaskineoptimering.

Listerne er fordelt efter, hvor vigtige rådene er, selv om der ikke i alle tilfælde har været konsensus blandt eksperterne. Rådene er fra 2007.

Kilde: Søgemaskine-forummet www.seomoz.org, der har mere end 80.000 optimeringseksperter tilknyttet.

Tilbage til hovedartikel




IT-JOB

Sindico Group A/S

Business Central Specialist

Dynamicweb Software A/S

Tech Team Lead

Bunker Holding A/S

Director of Technology

Optum Computational Engineering ApS

SW developer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere