Artikel top billede

Foto: Hans Juhl. (Foto: Hans Juhl FotografiTrongårdsparken 402800 LyngbyTlf.: 49202050 Mobil: 40838047 / Hans Juhl Fotografi)

Ny dansk McAfee-chef vil hyre folk inden nytår

Krisetider bider ikke på sikkerhedsfirma, hvor ny landechef i Danmark lover ansættelser midt i finanskrisen.

Sikkerheds-virksomheder klarer sig ikke dårlige i krisetider end ellers. Men virksomheds-kundernes behov ændrer sig.

Det mener Michael Gøttsche, som er nyudnævnt landechef for softwarefirmaet McAfee i Danmark og Norge.

"Selv om vi har finanskrise, så øges behovet for sikkerhed. Når der mangler penge i samfundet, skal man passe endnu mere på de værdier, man har," siger Michael Gøttsche.

Skal ansætte folk

Med den udmelding bliver den nyudnævnte landedirektørs første opgave at hyre folk midt i den finansielle krise, der allerede har kostet fyringer i it-branchen.

"Når året er omme forventer jeg at der er 15 personer, som har ansvarsområde i Danmark," siger den

Opgaven bliver herefter at sikre danske virksomheders interne sikkerhed.

Ifølge Michael Gøttsche bliver mange virksomheders eksterne sikkerhed allerede klaret med firmaets produkter. Nu vil det handle om krypteringsprodukter, som kan sikre virksomhederne, hvis eksempelvis en bærbar computer bliver væk for en ansat.

Ifølge Michael Gøttsche har finanskrisen indtil videre ikke bidt på sikkerhedsvirksomheden

"Vi (McAfee) kom ud af 3. kvartal med en vækst på 27 procent. Det er 12. kvartal med rekordvækst," siger Michael Gøttsche.

Gammel i gårde

Det bliver ikke nyt for Michael Gøttsche at køre en sikkerhedsforretning. Han kommer fra en stilling hos konkurrenten Symantec, der ligesom McAfee er markedsledende. Her har han været salgschef i syv år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Strategy Day 2024

Vi går også bag om it-sikkerhedsbranchens modeord og giver dig indsigt i, hvordan du orkestrerer sikkerhedsindsatsen med henblik på at samle overblikket over din sikkerhedsinfrastruktur. Samt drøfte hvordan du afvejer sikkerhed mod produktivitet og navigerer mest hensigtsmæssigt i en tid, hvor store dele af infrastrukturen og centrale services driftes uden for virksomhedens fire vægge.

11. juni 2024 | Læs mere


Dynamics 365 FO: Effektiv opgradering fra AX og nye, værdiskabende funktioner

Vær med på dette webinar, hvor eksperter fra CGI stiller skarpt på udvalgte funktioner og nyheder i Dynamics 365 FO inden for planlægning og lagerstyring. Hør også om et vellykket opgraderingsprojekt hvor en Dynamics AX-installation blev erstattet med en fremtidssikker 365 FO, hurtigt og effektivt.

11. juni 2024 | Læs mere


People Tech 2024

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. juni 2024 | Læs mere