Artikel top billede

Frank Rasmussen solgte tidligere Telmore, og i dag er det så BiBoB, han sælger.

Telenor køber Frank Rasmussens BiBoB

Opdateret: Den norske telegigant køber lavprisselskabet BiBoB for 93 millioner kroner. Sælgeren Frank Rasmussen er en glad mand.

Telenor opruster nu på det danske mobilmarked for lavpristelefoni. I forvejen sidder selskabet på CBB Mobil, og i dag har selskabet købt BiBoB for 93 millioner kroner.

"BiBoB har på rekordtid skabt flotte resultater og opbygget en sund mobilforretning med 69.000 kunder. Vi vil fortsætte dette arbejde og bygge videre på BiBoB-brandet," siger Henrik Clausen, der er administrerende direktør i Telenor Danmark, i en pressemeddelelse.

I forvejen sidder Telenor også på varemærkerne Sonofon og Cybercity, som til sommer skifter navn til Telenor.

"Telenor ønsker løbende at styrke sin position i Danmark og møde kunderne, hvor de er. Ambitionen om løbende at styrke vores markedsposition kan dels nås gennem organisk vækst, dels via opkøb. Vores køb af BiBoB i dag er et godt eksempel på det sidste," fortæller Henrik Clausen.

Med dagens køb overtager Telenor et mobilselskab, som i forvejen lejede sig ind på Telenors netværk.

Frank Rasmussen gør det igen

Sælgeren af BiBoB er Frank Rasmussen, som nu for tredje gang scorer den helt store gevinst. Først solgte han bredbåndsselskabet Image Scandinavia, derefter Telmore og nu sælger han BiBoB. Frank Rasmussen ønsker ikke at udtale sig om købet, da Computerworld fanger ham på mobilen.

"Jeg har aftalt med Telenor, at jeg ikke besvarer noget før pressemødet klokken 12," siger Frank Rasmussen til Computerworld.

Kan jeg spørge, om du er en glad mand?

"Jeg er en glad mand, men det er jeg altid. Det var jeg både før og efter."

Selskabet blev solgt for 93 millioner kroner, men han vil heller ikke afsløre, hvor meget der røg ned i hans egen lomme.

"Men du kan se, at jeg er hovedaktionær," siger han.

Frank Rasmussen vil sammen med Telenor gå i detaljer omkring handlen på et pressemøde klokken 12, men BiBoB-direktøren når lige at få klemt med, at det også er med "vemod", at han nu sælger selskabet.

Købet træder i kraft per dags dato, melder Telenor.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere