TDC køber resten af Telmore

TDC køber alle aktierne i discountselskabet Telmore og indsætter sin egen direktør i virksomheden. Den seneste handel koster TDC 300 millioner kroner, og stifter Frank Rasmussen forlader Telmore.

TDC køber resten af aktierne i discountselskabet Telmore. Prisen for de 80 procent af aktierne, som TDC ikke i forvejen ejede, er 299 millioner kroner.

Dertil kommer, at TDC skal betale udbytte til Telmores aktionærer. Hvor stort det bliver, vil selskaberne ikke ud med.

Det bliver heller ikke offentliggjort, hvor meget det kostede TDC at købe de første 20 procent af aktierne i april. Allerede dengang fik TDC option på at købe resten af Telmore-aktierne, men prisen vil parterne ikke ud med.

Det er heller ikke til at lokke ud af medstifter og administrerende direktør Frank Rasmussen, hvor stor hans ejerandel af Telmore er.

Derimod står det fast, at mellem de andre investorer i Telmore findes blandt andre stifteren af rekrutteringsbureauet Mercury Urval, Ib Kunøe, og stifteren af den taiwanske netværksproducent Zyxel, Dr. Chu.

Desuden mener flere medarbejdere, at de er blevet lovet en bonus i forbindelse med et eventuelt salg af Telmore, og den sag kan ende i retten.

Frank Rasmussen selv forlader nu Telmore efter en overgangsperiode, hvor han skal hjælpe den nye direktør på plads. Det bliver Allan Christiansen, som TDC henter fra posten som direktør for TDC's private fastnet- og internetkunder.

Henning Vest, administrerende direktør for TDC Mobile International, lover, at Telmore får lov til at bevare sin egen profil, selv om det bliver indlemmet i Danmarks største telekoncern.

- TDC ser frem til at bygge videre på Telmores succes, ikke mindst fordi selskabet er veldrevet og dynamisk, ligesom det har vist, hvor vigtig internettet er for fremtidens kundehåndtering, siger han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere