Vinder fundet:Han er Danmarks bedste CIO: Martin Wood vinder Årets CIO 2024

Formatkrigen fortsætter: Ingen fælles standard

Der bliver to forskellige efterfølgere til dvd-formatet, nemlig Blu-ray og HD-DVD. Grupperne bag formaterne har opgivet at blive enige om et fælles format.

Indhold

Forhandlingerne om et fælles optisk format som afløser til dvd er brudt sammen. Derfor kan forbrugerne se frem til to inkompatible formater. Det skriver den japanske avis Yomiuri.

En række firmaer med Sony i spidsen bakker op om et format kaldet Blu-ray, mens en anden gruppe med Toshiba i front støtter HD-DVD som næste generation optisk medie med plads til mindst 15 gigabyte.

De to grupper har forsøgt at forhandle sig frem til at fælles format i månedsvis, men det er altså ikke lykkes.

Det er især HDTV, fjernsyn i høj opløsning, der gør det nødvendigt at skifte til medier med bedre plads end dvd. HDTV fylder nemlig meget, og hvis der skal være plads til et par timers optagelse, har dvd'er ikke tilstrækkelig kapacitet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Strategy Day 2024

Vi går også bag om it-sikkerhedsbranchens modeord og giver dig indsigt i, hvordan du orkestrerer sikkerhedsindsatsen med henblik på at samle overblikket over din sikkerhedsinfrastruktur. Samt drøfte hvordan du afvejer sikkerhed mod produktivitet og navigerer mest hensigtsmæssigt i en tid, hvor store dele af infrastrukturen og centrale services driftes uden for virksomhedens fire vægge.

11. juni 2024 | Læs mere


Dynamics 365 FO: Effektiv opgradering fra AX og nye, værdiskabende funktioner

Vær med på dette webinar, hvor eksperter fra CGI stiller skarpt på udvalgte funktioner og nyheder i Dynamics 365 FO inden for planlægning og lagerstyring. Hør også om et vellykket opgraderingsprojekt hvor en Dynamics AX-installation blev erstattet med en fremtidssikker 365 FO, hurtigt og effektivt.

11. juni 2024 | Læs mere


People Tech 2024

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. juni 2024 | Læs mere