Sony dropper fjernsyn med billedrør

Der kommer ikke flere traditionelle billedrørsfjernsyn fra Sony. Nu satser firmaet helhjertet på LCD. Der vil dog også blive lanceret nye fjernsyn baseret på plasma og bagprojektion.

Indhold

Der kommer ikke flere gammeldags billedrørsfjernsyn fra Sony. I stedet vil firmaet sælge flade LCD-fjernsyn, der er klar til HDTV. En række ny modeller er netop blevet præsenteret.

Topmodellen inden for LCD-fjernsyn fra Sony hedder nu KLV-W40A10. Billedet har en diagonal på 40 tommer, og der er indbygget S-Master forstærker og HDMI-udgang. Prisen er 28.000 kroner.

Hvis man ikke har råd til topmodellen, kan man gå efter V-serien, hvor man må undvære S-Master forstærker. KLV-V26A10 på 26 tommer koster 14.000 kroner, mens KLV-V32A10 på 32 tommer koster 18.000 kroner.

Endelig er der også en serie til fattigrøve, nemlig S-serien, hvor man for eksempel kan få et 19 tommer fladt fjernsyn for 8.000 kroner.

Sony har også lanceret et nyt plasmafjernsyn på 50 tommer. Navnet er KE-W50A10, og her skal man af med 58.000 kr.

Hvis man vil have et billigere fjernsyn med samme størrelse billede, kan man gå efter et Sony bagprojektionsfjernsyn, hvor billedet skabes af tre små LCD-paneler og derefter blæses op på et lærred. Det fylder lidt mere, og billedkvaliteten er ikke helt så god, men til gengæld kan man nøjes med at give 17.000 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere


Roundtable: Vend dine it-strategiske valg med andre it-ledere

Kravene klare: Som digital leder skal du både have et stærkt bud på fremtidens digitale forretning og et fuldt overblik over hvordan du kommer derhen. Noget som blandt andet CIO og koncerndirektør hos Topdanmark Kasper Tjørntved Davidsen har slået fast over for Computerworld - og hvorfor Topdanmark nu både investerer i ny mainframe og satser stærkt på AI-løsninger.

30. maj 2024 | Læs mere