Solid state disk på 9,5 millimeter

SimpleTechs nye solid state disk er blot 9,5 millimeter tyk. Det er omkring halvt så tykt som konkurrenternes harddiske.

De lavere priser på NAND flashhukommelse gør at de nye solid state drive kommer til at erstatte den almindelige, mekaniske harddisk. Ikke kun fordi de er robuste, men også fordi du med solid state diske lynhurtigt kan starte Windows Vista .

Vi har før skrevet om Sandisks nye solid state drive på 1,8 tommer harddisk på 32 gigabyte, hvor Sandisk hævder at opstartstiden for Vista kan reduceres til 35 sekunder.

Nu har SimpleTech , lavet en 2,5 tommer version med hele 64 gigabyte i sin Zeus-serie.

SimpleTechs harddisk er samtidig kun 9,5 millimeter tyk, hvilket er halvdelen af konkurrenternes harddiske. Da en solid state disk kan klare et større moderat fysisk pres end ordinære harddiske - og da SimpleTechs nye Zeus-disk er halv størrelse - vil den være velegnet i subnotebooks.

Prisen er ukendt, men det bliver ikke i den billige ende og den henvender sig derfor i første omgang til forretningsfolk og siden til almindelige brugere.

Læs mere om den nye solid state disk her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere