Thomas Søndergaard

Tidligere Journalist, klummeskribent eller blogger

5 artikler på Computerworld

Thomas Søndergaard

Kvalitet frem for kvantitet i Bella Center

SharePoint-konferencen i Bella Center er nærmest hyggelig i forhold til den store af slagsen i Las Vegas, men er den overflødig?

6. februar 2013 kl. 18.25 | læs »

SharePoint-karavanen er ankommet til København

To store SharePoint-konferencer inden for tre måneder - giver det overhovedet mening? Thomas Søndergaard deltager i denne uge på European SharePoint Conference, som afholdes i Bella Center i København. Kig med og se, om den kan leve op til konferencen i Las Vegas.

5. februar 2013 kl. 09.57 | læs »

Er SharePoint 2013 den sidste version vi kommer til at se

Lange release cycles hører fortiden til, og fremover vil Microsoft satse på iterative updates af SharePoint-platformen. Man vil i stigende grad opprioritere Microsofts egen cloud-platform og gøre on-premises løsninger unødvendige for alle undtagen de allermest kræsne kunder.

13. november 2012 kl. 02.19 | læs »

Derfor skal du ikke til SharePoint-konference i Las Vegas!

Det er so-last-year at rejse for at deltage i noget som helst - bare spørg Microsoft. Med Lync og Skype nærmest trygler de os om at bruge mindre tid på at rejse og mere tid på samarbejde.

8. november 2012 kl. 15.25 | læs »

SharePoint-bloggen i Las Vegas

Den 12. november lyder startskuddet til SharePoint Conference 2012 i Las Vegas, hvor den endelige version af SharePoint 2013 vil blive præsenteret. Før, under og efter konferencen vil Thomas Søndergaard stille skarpt på nyhederne fra Microsoft - skille skidt fra kanel og give dig den reelle, nøgne sandhed om SharePoint 2013's styrker og svagheder.

26. oktober 2012 kl. 09.07 | læs »