Gode og dårlige erfaringer hos Internet-forretning

I løbet af december måned solgte den nystartede mærkevarebutik Gubi 5.000 varer til en samlet værdi af 1.2 mio. kroner. SOL var blandt de mange kunder, som lod sig friste af, at man frit kunne handle for 200 kr., hvis man forinden havde meldt sig ind i Gubi club.


Vi havde mest held med den første bestilling. Fem dage før jul lykkedes det os at bestille en deostick til en værdi af 150 kr. uden overhovedet at trække kreditkortet op ad lommen. Posten leverede varen juleaftensdag.


Anden gang var vi mere uheldige: For det første kunne vi kun få udløst vores 200 bonuspoint, når vi bestilte varer, som kostede mere end 200 kr. Desuden viste det sig, at de to produkter vi endte med at bestille, begge var udsolgt.


Pga. tekniske problemer hos Gubi fik vi dog først besked om dette tre uger senere - på trods af efterlysninger pr. e-mail og telefon. Som et plaster på såret har de udsolgte varer dog udløst 100 ekstra bonus-point.


Langt de fleste varer blev solgt med bonusrabat, oplyser Gubi til SOL, så det er begrænset, hvor meget julehandlen har spækket i firmaets kasse. I de kommende måneder vil den danske afdeling af Gubi øge varelageret fra 3.000 til 10.000 produkter.


(Kilde: Jyllands-Posten)




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Jobindex Media A/S
    Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

    For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

    01. maj 2024 | Læs mere


    ERP-trends 2024

    Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

    02. maj 2024 | Læs mere


    Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

    Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

    07. maj 2024 | Læs mere