Artikel top billede

(Foto: Laurenz Heymann/Unsplash)

Apple i forhandlinger med OpenAI: Vil integrere kunstig intelligens på iPhones

Apple er i fuld gang med at finde ud af, hvilken generativ AI-model, man vil integrere i det kommende iOS 18-styresystem, der ventes lanceret i september sammen med de nye iPhones.

Apple og OpenAI har tidligere været i forhandlinger, efter selskabet bag iPhone havde ytret ønske om at integrere OpenAI's kunstige intelligens i sine iPhones.

Og nu lader det altså til, at de to parter har genoptaget forhandlingerne.

Det rapporterer Bloomberg.

De to selskaber er ifølge mediet i gang med at aftale et potentielt samarbejde, hvor nogle af de features, som OpenAI står bag, kan inddrages i Apples kommende iOS 18-styresystem, der forventes at blive lanceret i september, hvor Apple også ventes at lancere nye iPhones.

Forhandler også med Google

Det er dog ikke kun OpenAI, som Apple ligger i forhandlinger med i forhold til at inddrage generativ AI i sine telefoner.

Det er tidligere blevet beskrevet, hvordan man også har været i forhandlinger med Google for at integrere søgegigantens AI - Gemini - i iOS 19.

Ifølge Bloomberg har Apple dog ikke truffet nogen afgørelse i forhold til, hvilken af teknologierne, man vil vælge, om man vil vælge begge - eller om man vil gå med en helt tredje kandidat.