Vil omsætte for halv milliard i år

Telmore slår fast, at de er dansk e-handels største, og spår en omsætning på en halv mia. kr. i 2003.

25 millioner kroner i omsætning i januar 2003. Det giver 300 mio. kr. på et år, men Telmores direktør Frank Rasmussen tør godt love, at han regner med, at virksomheden når en omsætning på en halv mia. kr. i år på e-handel. Men allerede i dag er Telmore dansk e-handels største virksomhed. I sidste uges udgave af ComON kunne vi afsløre, at Telmore står for en tredjedel af alt e-handel i Danmark.

Men ifølge FDIH - Foreningen for Dansk Internethandel - skulle blandt andet Brugsen have en større omsætning på e-handel. Det afviser Telmore og afslører virksomhedens omsætning sidste år.
»Vi har haft en omsætning på 176 millioner kroner, og vi har en vækst på ti pct. om måneden. Det er ikke for at male alt lyserødt, men med sådan en vækst regner jeg med, at vi når den halve milliard i år«, siger Frank Rasmussen, direktør i Telmore og forklarer:

»Men vi er allerede de største indenfor e-handel i Danmark. Jeg forestiller mig, at FDIH mener, at det er et problem, at vi har 40 procent af transaktionerne på nettet. Der er 2500 e-virksomheder i Danmark, og derfor er det jo tydeligt, at det går rigtigt godt for os og mindre godt for de resterende virksomheder. Det er måske ikke det mest charmerende billede af dansk e-handel«.

FDIHs formand Gert Birnbacher, der i sidste uge udtalte til ComON, at f.eks. Brugsen med en omsætning på 100 mio. kr. er større en Telmore, beklager fejlen.

»Jeg glæder mig over, at jeg har taget fejl. Det er glædeligt for e-handelen, at det går så godt for Telmore. Vi vil meget gerne indgå i et tættere samarbejde med Telmore, og jeg mener stadig ikke, at det er et problem, at de er så store og har en stor andel af e-handelen,« siger Gert Birnbacher.

»Det er kun positivt, at det går så godt for Telmore. Succesen er dem vel ondt, fordi de har formået at ramme et marked for taletid, som sælger godt på nettet,« forklarer Birnbacher til ComON.
Telmore vil gerne indgå i et samarbejde med FDIH, men har ikke hidtil fornemmet, at foreningen har anerkendt virksomhedens succes.

»Vi er det synlige bevis på en rigtig god succeshistorie. Men samtidig er vi også et bevis på, at det går skidt for meget af den øvrige e-handel i Danmark. FDIH er godt klar over, at nettet er et fantastisk redskab, når man skal sælge services. Det er det vi har vist, så FDIH kunne bruge vores succes som udgangspunkt til at vise, at der er plads til nye e-succeser, hvis man blot sælger det rette produkt«, siger Frank Rasmussen.




IT-JOB

Akademikernes A-kasse

IT-supporter med teknisk flair

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Senior projektleder med PMO-erfaring

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

Cyber Security Coordinator
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere