Midnatsåbent for Windows 7

Den 22. oktober lanceres det anmelderroste styresystem Windows 7 i Danmark. Den forventede interesse er så stor, at sønderjydsk forhandler holder midnatsåbent.

Hvis du er blandt dem som ikke kan vente med at få fingrene i Windows 7 er der mulighed for at få fat i det nye styresystem blot ét minut efter midnat natten mellem den 21. og 22. oktober. Det er den lille sønderjydske forhandler Nova Data i Sønderborg, der har besluttet at fejre lanceringen ved at holde midnatsåbent. Dørene åbnes allerede kl. 23.00, hvor der er adgang til at se nærmere på en række nye produkter relateret til Windows 7, og salget starter lige efter midnat.

"Baseret på de tilbagemeldinger vi har fået fra folk, der har prøvet de forskellige preview-udgaver af Windows 7, har vi meget store forventninger til styresystemet. Vi kan mærke, at folk er meget spændte på det nye Windows og de tager imod det med åbne arme. Vi tror på, at vi står med et produkt her, som kan få salget i gang," siger Kenan Hansen fra Nova Data.

Han har samlet en gruppe af partnere som Microsoft, Intel og Epson, der bidrager til launch-natten med demonstrationer af deres egne produkter. Der er blandt andet mulighed for at se Intels nyeste processorer, produkter til trådløs print og digitalt tv-udstyr.

Som lokkemad trækkes der lod om en bærbar fra Novabook med Windows 7.

ComON vil gerne høre fra andre it-forhandlere rundt omkring i landet, som også har planer om at holde midnatsåbent til "Windows-natten".




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere