Artikel top billede

Ny og fræk mus er perfekt til Powerpoint-præsentationer

Ny Logitech-mus er designet til PowerPoint-narkomaner.

Der var engang, da mus og musemåtter var fast inventar på ethvert skrivebord. Men efterhånden som bærbare computere har fået bedre og mere intelligente pegefelter, er der blevet længere og længere mellem computer-musene på landets skriveborde.

Men nu forsøger Logitech, der gennem mange år har været en af verdens førende producenter af computermus, at genopfinde musen.

Det sker med lanceringen af Logitech Cube Mouse, der afviger væsentligt i designet fra den traditionelle computermus.

Den nye mus er firkantet, mindre og har en berøringsfølsom overflade, der kan bruges, når du skal scrolle på hjemmesider. Det giver ifølge Logitech en internet-oplevelse i stil med den, du kender fra din smartphone.

Og når musen løftes fra dit skrivebord, registrerer den det straks og går automatisk i "præsentationstilstand", hvor du kan holde den i hånden som en fjernbetjening og med et enkelt klik kan skifte dias i din præsentation.

Passer i skjortelommen

Desuden er Logitech Cube mere kompakt end en almindelig mus og er ikke støre, end at den kan ligge i en skjortelomme, hvilket Logitech hævder gør den til et perfekt arbejdsredskab for alle, der ofte plager folk med PowerPoint-præsentationer i løbet af arbejdsdagen.

Logitech-musen er trådløs, og det indbyggede batteri oplades via en mini-usb-port.

Musen kan forudbestilles nu på Logitechs hjemmeside, og den koster 499 kroner, hvilket er 50 kroner billigere end Apples Magic Mouse, der ligesom Logitech Cube har erstattet museknapperne med en berøringsfølsom overflade.

Spørgsmålet er dog, om computer-brugerne tager godt imod computer-mus med et usædvanligt design. I 1998 introducerede Apple den såkaldte hockey-puck-mus, der skilte sig ud fra konkurrenterne ved at have et iøjnefaldende design, der gav associationer til en ishockey-puck.

Men den regnes i dag for at være en af Apples største fiaskoer gennem tiderne. Det skyldes, at musen hurtigt blev et hadeobjekt hos brugerne, fordi den var lille, ukomfortabel og havde dårlig ergonomi.

Læs også:
 

Galleri: Her er fire lækre mus til din computer  

Sådan laver du en superfed PowerPoint-præsentation 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere