Artikel top billede

Stein Baggers makker vil aflevere skjulte millioner

Stein Baggers svindeldømte makker, Mikael Ljungman, er klar til at levere en del af de manglende svindelmillioner fra IT Factory-skandalen. Men det har en pris.

Stein Baggers svenske makker, Mikael Ljungman, har indledt forhandlinger med Kammeradvokaten om betalingen af en del af regningen efter IT Factory-skandalen, skriver Børsen.

Ifølge avisen kræver Mikael Ljungman til gengæld for en del af de manglende millioner, at der bliver slået en streg over resten af hans gæld på 200 millioner kroner til boet efter IT Factory.

Partner hos Kammeradvokaten og kurator for boet, Boris Frederiksen, siger til Børsen, at han har 'en dialog' med Mikal Ljungman.

Det er med henblik på at undersøge muligheden for at indgå en aftale, der gør, at 'han kan betale et beløb til os," siger Boris Frederiksen til avisen.

"Ljungman signalerer, at han har både viljen og evnen til at betale noget," siger kuratoren.

Han sigter nu efter sammen med Mikael Ljungman at finde en balance mellem indbetalingen af 'væsentlige beløb' og den rabat, som Ljungman skal have.

Mikael Ljungman er i gang med at afsone syv års fængsel, som han blev idømt i forbindelse med Stein Bagger-sagen, der er den største svindelsag i Danmark i nyere tid. Hans dom kan du læse mere om her.

Ifølge dommen modtog Mikael Ljungman 50 millioner af Stein Baggers svindel-kroner.

Ifølge Børsen er det uvist, hvor mange penge Mikael Ljungman kan og vil betale Kammeradvokaten i studehandelen.

Læs også:

Mikael Ljungman skal syv år i fængsel.

Få overblikket over Mikael Ljungmans rolle i IT Factory-sagen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere