Artikel top billede

Sådan får du bedre hjemmeside med billigt værktøj

Se nøjagtigt hvad der sker på din hjemmeside med et billigt dansk-udviklet værktøj. Vi har prøvekørt servicen.

Sådan får du bedre hjemmeside med billigt værktøj

Alt for mange hjemmesider har døde områder, der som en virtuel ørken ligger øde hen uden et eneste klik. Sandsynligvis også din eller dit firmas hjemmeside.

Heldigvis er der mange måder at teste og analysere hjemmesider på, men det kan ofte både være tidskrævende og dyrt.

Det vil danske Ehavior gøre op med. For med deres værktøj og en lille kodestump, du indsætter på din hjemmeside, kan du nemt spore og visualisere dine besøgendes klik. Godt nok bliver du ikke klogere på, hvad de tænker og føler - men skal du kun lave én analyse, er det helt centralt at vide, hvad folk klikker på hos dig.

Samtidig er værktøjet så smart indrettet, at det også sporer når folk klikker på ting der ikke er klikbare - for eksempel et billede som ikke er et link - som du nok burde se på. Se bare på resultaterne til højre fra pcworld.dk, hvor flere prøver at klikke på fotos - der ikke er et link.  

Onlinebaseret visuel analyse

Ideen er bygget op omkring Ehaviors browserbaserede online-system. Det er her, du logger ind for at oprette en analyse og bestemme, hvilken side du vil måle på, antallet af klik du vil spore, starte analysen og så vente på brugernes klik.

Du kan desuden time din analyse af brugerne til at starte og slutte på bestemte tidspunkter og tilføje specielle parametre til web-adressen ved for eksempel e-handels analyser.

Når analysen er afsluttet (eller undervejs) kan du logge ind og se et visuelt heat-map af din hjemmeside og dermed på få sekunder se, hvad der virker - og ikke virker - på din hjemmeside.

En lignende funktion findes også i det gratis og gode analyseværktøj Google Analytics, men Ehavior skiller sig ud ved at anvende heatmaps, der let lader dig afkode, hvor de mest anvendte funktioner findes på din hjemmeside. Samtidig er heatmaps et stærkt værkltøj, når stædige designere eller udviklere skal overbevises om, hvorfor deres yndlingsfunktion skal slettes.

Sådan afregner du

Ehavior.net fungerer efter en klik-model, hvor du betaler for antallet af klik, som dine analyser bruger. Indsætter du således 5.000 klik på din konto og kører en analyse af din forside med 2.500 klik, har du klik tilovers til din næste analyse.

Når du registrerer dig første gang på Ehavior.net, optankes din konto med 2.000 klik, som du kan bruge med det samme. Efterfølgende koster 10.000 klik 19 dollar eller ca. 130 kroner inklusive moms, mens pakker med flere klik også kan købes. På grund af optanknings-modellen kan du hele tiden spæde din konto op med flere klik, efterhånden som din undersøgelse vokser, eller du vil måle på flere sider.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere