Artikel top billede

Atea-direktør Claus Hougesen står her med Gianfranco Lanci på sin højre side og Lenovos topchef Yang Yuanqing på sin venstre. (Foto: SPORTS IMAGE PRO / K BATCHELOR)

Lenovo hædrer Atea med europæisk partnerpris

Atea er så god til at lange Lenovo-computere over disken, at den store forhandler har vundet en europæisk partnerpris for sin indsats.

Da Lenovo for nylig holdt sin europæiske partnerkonference i Berlin, blev der også delt priser ud til en række partnere fra EMEA-regionen (Europa, Mellemøsten og Afrika).

Blandt partnerne, der modtog priser i Berlin, var danske Atea, som modtog sin pris for Outstanding Contribution of the Year.

Atea er den største it-forhandler i Danmark, og selskabet er vokset markant de seneste mange år og har "vist stort engagement over for Lenovo."

"I Danmark er vi meget glade for det fremragende samarbejde, vi har med vores kanal. Det er selvfølgelig en fornøjelse, når en dansk partner kan vinde så fornem en pris i konkurrence med andre store udenlandske partnere," udtaler Peter Juul Jørgensen, administrerende direktør, Lenovo Danmark.

Også den danske Atea-direktør Claus Hougesen meget tilfreds med at blive prist for sit Lenovo-salg:

"Atea har i mange år haft et tæt samarbejde med Lenovo, og vi er glade for at begge selskaber er vokset mere end markedet i år 2011," udtaler Claus Hougesen, administrerende direktør, Atea.

Mersalg for milliarder

Værterne for Lenovos konference var den forholdsvis nyansatte Yang Yuanqing, administrerende direktør og formand for Lenovo og Gianfranco Lanci, som er Lenovos EMEA-chef og Senior Vice President for Lenovo Group.

Arrangementet handlede først og fremmest om, at:
• Præsentere Lenovos globale strategi, og hvordan virksomheden vil gennemføre denne i EMEA for at nå sit mål om at blive nummer et på verdensplan

• Styrke forholdet yderligere mellem partnere og Lenovo som et led i at nå virksomhedens mål om at blive nummer tre i EMEA senest år 2013.

For at nå de to ovenstående mål skal Lenovo inden udløbet af marts næste år pumpe yderligere salg ud i kanalen til en værdi af knap seks milliarder kroner.

• Endelig handlede konferencen om at styrke forholdet mellem forhandlere og Lenovo, samtidig med at virksomheden går ind på forbrugermarkedet på tværs af Europa. At Lenovo er populær illustreres af, at selskabet for tiden får 700 nye forhandlere om måneden.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere