Artikel top billede

Del din it-viden på Computerworld

Vi har brug for din viden for at kunne komme helt til bunds i komplicerede emner, få alle relevante perspektiver belyst og danne rammen om de fagligt vigtige debatter om it.

Computerworld har Danmarks bedste it-redaktion - og Danmarks klogeste læsere. 

Vi har allerede en stribe dygtige eksterne bloggere og klumme-skribenter, der skriver om alt fra outsourcing til big data, sikkerhed og cloud computing.

Hvis du selv besidder en stor viden om it-relaterede emner og har lyst til at dele ud af den på Computerworld.dk, hører vi hellere end gerne fra dig. 

Skriv en mail til redaktionen@cw.dk, hvor du fortæller, hvem du er, og hvad du gerne vil skrive om. 

Det kan også være, at du ikke har lyst til at være fast blogger, men derimod brænder for at bidrage med et enkelt indlæg til en aktuel debat.

Send dit forslag til redaktionen@cw.dk - inklusive et billede af dig selv og en kort profiltekst med din titel, virksomhed og lignende.

Vi kan ikke godtage alle indlæg eller alle forslag til bloggere, men send dit bud, og så vil vi tage stilling til mulighederne. Du kan også læse vores tre tips til bloggere og kommentatorer nedenfor.

Tre tips til klummer og bloggere

1. Hvad type indlæg og bloggere foretrækker I?

Feltet er i princippet helt åbent, bare emnet er it-relateret. Det vil sige, at det kan være ret specifikt på et teknisk område eller mere bredt og handle om for eksempel it-anvendelse generelt.

Fælles for alle indlæg er, at de gerne må have kant og skabe debat hos læserne. 

2. Kan jeg omtale min virksomhed eller mit produkt?

Du er velkommen til at tage udgangspunkt i din virkelighed eller dine erfaringer, og jo mere konkret du er, jo bedre. Men Computerworld Opinion optager ikke indlæg eller etablerer blogs, hvor det primære formål er at formidle produktnyheder, anmeldelser, test eller resultater fra firma A, B eller C.

3. Hvor langt skal jeg skrive

Kort og klart er at foretrække. Det kan være fristende at starte i år 0 og kæmpe sig frem, men vores erfaringer er at de mest læste og debatterede indlæg holder sig under 500 til 700 ord - svarende til maksimalt ca. 1½ til 2 A4 sider.  

4. Har I andre gode råd omkring klummer, kommentarer eller blogs på Computerworld.dk?

Et par stykker, men det handler mest om at holde den gode tone og fokusere på at sikre, at læseren får noget at tænke over, når vedkommende har læst dit indlæg.

Men tag lige et kig på vores generelle debatregler, der er gode at tage udgangspunkt i, ligesom du også altid er velkommen til at slå på tråden til redaktionen på 77 300 300 eller direkte til redaktør Kim Stensdal på k.stensdal@cw.dk eller 77 300 239.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere