Artikel top billede

Dump: Youtube

Byg en Lego-borg direkte i din browser

Verdens største søgemaskine og den danske legetøjsfabrikant Lego har slået pjalterne sammen i et sjovt lille projekt, der gør det muligt at bygge Lego uden en eneste klods.

Google har indgået et samarbejde med den danske legetøjsgigant Lego.

Og ud af det ægteskab er der kommet et ganske underholdende barn i form af en net-tjeneste, der gør det muligt at bygge sine Lego-fantasier direkte i den digitale verden.

Tjenesten er tilpasset Googles egen browser, Chrome.

Når man klikker ind på adressen, kan man kort og godt bygge Lego i browseren. Ideen blev skabt som et eksperiment tilbage i 2012 af et Google-hold i Australien, men nu er websiden blevet officielt lanceret af Google.

Enkelt og sjovt 
Selve tjenesten er ganske spartansk opbygget, og udvalget af klodser begrænser sig til det udvalg, som far havde, da han var dreng - hvilket ligger langt fra det arsenal, som Lego spytter ud i sine papæsker i dag.

Nu behøver du slet ikke at have kassen med Lego stående i hjemmet. Byg dit projekt direkte i Googles browser.

På trods af det begrænsede udvalg er det faktisk ganske underholdende at blive bragt tilbage til barndommens glæde.

Du kan selv prøve byggeriet her. Når du er færdig, kan du dele byggeriet med dine venner, hvis du benytter Googles tjenester.

Selve tjenesten er målrettet mod Chrome, men det er altså også muligt at bygge løs i Mozillas browser, Firefox.

Sværger du til Internet Explorer, eller er du Safari-tilhænger, vil du derimod ikke få lov til at stable de virtuelle plastikklodser.

Læs også:
Storage-kollaps i X Factor: Sådan reddede vi hele Danmarks fredagsunderholdning

Lego har givet plads til ansattes eget it-grej

Vild fremtid: Sådan bruger Lego og Danfoss 3D-printere




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere