Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

IBM sætter gang i kæmpe cloud-projekt

IBM flytter store dele af sin software ud i skyen i en storsatsning, der kommer til at ændre selskabets måde at nå kunderne på.

IBM er gået i gang med en stor ombygning af selskabets software.

Selskabet vil inden for den kommende tid flytte en stor del af dets software samt alle selskabets platform-services over i skyen i den cloud-løsning, som IBM købte med overtagelsen af cloud-selskabet Softlayer.

Det kan du læse mere om her: IBM udbygger vildt: Investerer milliarder i gigant-byggeri.

Det er planen, at samtlige de kommende IBM-cloud-løsninger skal kunne tilgåes som services under den samme arkitektur. Fællesbetegnelsen, som IBM har forberedt projektet under, er BlueMix.

"Vi flytter en masse IBM-middleware over i et cloud-miljø, så det bliver tilgængeligt for hele verden," siger topchef i Softlayer, Lance Crosby, til Computerworlds amerikanske nyhedstjeneste.

Ny markedsplads

Samtidig vil IBM barsle med en ny markedsplads, hvor selskaber og udviklere både kan søge efter, finde og lancere nye IBM-applikationer og services.

Ifølge IBM vil markedspladsen fra begyndelsen indeholde flere tusinder produkter.

BlueMix-cloud-projektet bygger ikke mindst på selskabets netværk af 40 datacentre, som stadig udbygges.

IBM vil anvende open source-frameworket Cloud Foundry til projektet, ligesom der vil blive lanceret et udvikler-miljø, der vil bygge på open source-repositoriet Git.

Her vil udviklerne blandt andet kunne finde et Web IDE samt plug ins til Eclipse og Visual Studio.

Læs også: IBM udbygger vildt: Investerer milliarder i gigant-byggeri.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere