Artikel top billede

Foto: Povl D. Rasmussen (Foto: Povl D. Rasmussen)

Efter software-opdatering: 2.400 opkald om dagen til Rejsekortet

Rejsekortets store software-opdatering natten til søndag har sat gang i telefonlinjerne hos trafikselskabernes kundeservice.

Ovenpå en software-opdatering på slingrekurs hos Rejsekortet, har kortets kundeservice i de sidste tre dage oplevet en stigning på omkring 50 procent i indkomne kundeopkald.

Kundeservicen, som drives af transportselskaberne, har i de seneste uger fået gennemsnitligt 1.600 daglige opkald.

Ovenpå software-opdateringen er antallet i denne uge øget til 2.400 opkald om dagen.

"Denne forøgelse er forventelig med en større opdatering af rejsekort systemet," forklarer Mogens Buch Larsen fra organisationen Bus og Tog.

Kuk i timeplanen

Baggrunden for presset på telefonlinjerne til Rejsekortet kommer af en software-opgradering i weekenden, der ikke forløb helt efter køreplanen.

Efter opgraderingen af it-systemerne har flere kunder oplevet, at de har fået tidsstemplet deres rejser forkert. Det betyder, at de enten har rejst for dyrt eller for billigt, når de skiftede mellem busser og tog i det ganske land.

Direktør for Rejsekortet, Bjørn Wahlsten, har ovenpå opgraderingen forklaret til Computerworld, at kunder kan have oplevet problemet med forkerte tidsstemplinger frem til i går onsdag.

Løbende fejlrettelser

Han kunne ikke sætte tal på, hvor mange kunder fejlen har berørt, men udtalte, at der formentlig er ryddet op i data-roderiet fredag.

I skrivende stund torsdag eftermiddag arbejder Rejsekortets it-folk stadig sammen med leverandøren Thales på at finde bugs og andet biks.

"Der arbejdes løbende med fejlrettelser på de områder, der giver knuder. Situationen forventes at være normal fra næste uge, hvorved jeg forventer at antallet af telefonhenvendelser til Rejsekort kundecenter vil falde til det normale niveau," fortæller Mogens Buch Larsen fra Bus og Tog.

Læs også:

Brugere ramt af kuk hos Rejsekortet efter stor it-opdatering




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere