Artikel top billede

Apple advarer: Dine højttalere kan gå i brand

På grund af brandfare i Apple-højtalere har it-giganten været nødsaget til at tilbagekalde hundredtusindvis af højttalere. Hvis du ejer disse højttalere, kan du få dine penge tilbage hos Apple.

It-virksomheden Apple har udsendt en advarsel om, at selskabets Beats Pill XL-højttalere kan gå i brand.

I sin advarsel skriver Apple samtidigt, at kunder kan indlevere deres Beats Pill XL-højttalere og få pengene tilbage.

"Apple har fastslået, at batteriet i Beats Pill XL-højttalerne i sjældne tilfælde kan blive overophedede og udgøre en risiko for brand. Tilbagekaldelsen berører ikke andre Beats- eller Apple-produkter," lyder det i en pressemeddelelse fra Apple.

Selskabet har solgt Beats Pill XL-højttalerne siden januar 2014, og hvis du har købt dem, opfordrer Apple dig til at stoppe med at bruge dem på grund af brandfaren.

Få dine penge tilbage

For at få pengene tilbage bliver kunderne opfordret til at udfylde et skema på selskabets hjemmeside.

Hvis Apple godkender din returret, vil selskabet sende en papkasse, som du kan bruge til at returnere de brandfarlige højttalere i.

"Som modydelse vil vi give dig et gavekort til Apple Store eller overføre et beløb på 325 dollar (2.177 kroner, red.) til dig," lyder det i pressemeddelelsen om tilbagekaldelsen af højttalerne.

Hvis du skulle være i tvivl om, hvorvidt du har disse højttalere, skriver Apple, at du kan genkende dem på, at de har et 'b'-logo på fronten, og der står 'beats pill XL' på grebet.

Hundredtusindvis af højtalere

Apple har solgt omkring en kvart million af de brandfarlige højtalere på det nordamerikanske kontinent, og tilbagekaldelsen sker som følge af, at der er rapporteret om otte sager, hvor de bliver overophedede.

Selskabet oplyser ikke, hvor mange højttalere der er solgt i Danmark og i resten af verden.

Tilbagekaldelsen af højttalerne er den største samlede erstatningssag for Apple siden sidste år, hvor selskabet måtte ud og trække en række iPhone 5-telefoner tilbage på grund af defekte batterier. 

Læs også:
I næste uge erklærer Apple åben krig mod Spotify




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere