Artikel top billede

Apple tilbagekalder iPhones med dårligt batteri

Apple tilbagekalder iPhone 5-mobiler, som pludselig kan opleve batteriproblemer. Se her, om du er en af de uheldige.

Har du oplevet, at batteriet på din iPhone 5 ikke har været lige så godt som andres? Så kan det være, at du har købt en af en række iPhones, som pludseligt kan have problemer med batteriet.

Derfor tilbagekalder Apple iPhone 5-telefoner verden over, som giver den dårlige oplevelse.

Det handler om et antal iPhones, som er solgt mellem september 2012 og januar 2013, og som er tydeligt identificerbare ved hjælp af deres serienummer.

Telefonerne kan pludselig lide under en markant kortere batterilevetid, og derfor opstår der behov for at oplade telefonen meget oftere end tidligere og uden nogen åbenlys grund.

Sådan gør du

Du kan se, om du ejer en af de berørte telefoner via dette link. Her skal du indtaste din iPhone 5's serienummer, som du finder under "Indstillinger --> Generelt --> Om --> Serienummer."

Batterifejlen findes kun på iPhone 5 og altså ikke 5S eller 5C, så tag det helt roligt, hvis du ejer sådan en.

Er du en af de uheldige ejere, udskifter Apple batteriet på din iPhone 5, uden at det kommer til at koste dig.

Tilbagekaldelsesprogrammet starter først fra på fredag (den 29 august) her i Danmark, og du skal huske at tage backup, nulstille din telefon og slå "Find min iPhone" fra. Hvor den skal repareres, fremgår også af ovenstående link.

Apple oplyser, at hvis din iPhone 5 har en ødelagt skærm eller på anden vis store skader, som kan påvirke udskiftningen af batteriet, skal dette ordnes først.

Hvis du tidligere har fået udskiftet batteriet, og din telefon har det rigtige serienummer (fundet via ovenstående link), vil der være mulighed for at kontakte Apple og få pengene retur.

Læs også: 

Apple skruer voldsomt op for forventningerne til iPhone 6

Gør Apple din "gamle" iPhone sløv med vilje?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere