Artikel top billede

Apple tilbagekalder iPhones med dårligt batteri

Apple tilbagekalder iPhone 5-mobiler, som pludselig kan opleve batteriproblemer. Se her, om du er en af de uheldige.

Har du oplevet, at batteriet på din iPhone 5 ikke har været lige så godt som andres? Så kan det være, at du har købt en af en række iPhones, som pludseligt kan have problemer med batteriet.

Derfor tilbagekalder Apple iPhone 5-telefoner verden over, som giver den dårlige oplevelse.

Det handler om et antal iPhones, som er solgt mellem september 2012 og januar 2013, og som er tydeligt identificerbare ved hjælp af deres serienummer.

Telefonerne kan pludselig lide under en markant kortere batterilevetid, og derfor opstår der behov for at oplade telefonen meget oftere end tidligere og uden nogen åbenlys grund.

Sådan gør du

Du kan se, om du ejer en af de berørte telefoner via dette link. Her skal du indtaste din iPhone 5's serienummer, som du finder under "Indstillinger --> Generelt --> Om --> Serienummer."

Batterifejlen findes kun på iPhone 5 og altså ikke 5S eller 5C, så tag det helt roligt, hvis du ejer sådan en.

Er du en af de uheldige ejere, udskifter Apple batteriet på din iPhone 5, uden at det kommer til at koste dig.

Tilbagekaldelsesprogrammet starter først fra på fredag (den 29 august) her i Danmark, og du skal huske at tage backup, nulstille din telefon og slå "Find min iPhone" fra. Hvor den skal repareres, fremgår også af ovenstående link.

Apple oplyser, at hvis din iPhone 5 har en ødelagt skærm eller på anden vis store skader, som kan påvirke udskiftningen af batteriet, skal dette ordnes først.

Hvis du tidligere har fået udskiftet batteriet, og din telefon har det rigtige serienummer (fundet via ovenstående link), vil der være mulighed for at kontakte Apple og få pengene retur.

Læs også: 

Apple skruer voldsomt op for forventningerne til iPhone 6

Gør Apple din "gamle" iPhone sløv med vilje?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere