Artikel top billede

Her ses Surface 3, som er en mindre version af Surface Pro 3.

Microsoft på vej med ny Surface, ny Xbox og flere nye telefoner

Microsoft er angiveligt på vej med en række nye produkter, der blandt andet kommer til at tælle en Surface Pro 4 og en ny Xbox.

Microsoft lancerer i oktober måned nyt hardware, hvilket indbefatter både en Surface Pro 4, to nye Lumia-telefoner, et nyt Microsoft Band og måske også en tyndere version af Xbox One.

Det skriver The Verge's Tom Warren, som har et renommé for at være ret præcis i sine informationer om netop Microsoft.

Tidligere har også et kinesisk Windows Phone-specifikt medie skrevet om præcis det samme.

De to nye telefoner skulle angiveligt være en Lumia 950 og en XL-version af samme.

Den største af telefonerne skulle have en 5,7 tommer skærm med 1.440 x 2.560 pixels opløsning, 20 megapixel kamera, 3 GB RAM, Usb-C og selvfølgelig Windows 10. Den mindre model har en skærm på 5,2 tommer.

Ny Surface med Windows Hello

Den nye Surface Pro 4 skulle ikke se markant anderledes ud end Surface Pro 3.

Det skyldes blandt andet, at de mange virksomheder og privatpersoner, som har købt docking-grej eller lignende til Pro 3, ikke skal være nødsaget til at købe nyt igen.

Ligeledes skulle Surface Pro 4 have en eller anden form for Windows Hello-integration - Microsofts nye biometriske sikkerhedssoftware - hvilket nok bliver i form af en fingerscanner.

Intels 3D-kamera til at lave ansigtsgenkendelse er formentligt stadig for stor til at kunne være i en Surface-tablet.

Der er endnu ikke de store informationer på, hvad et nyt Microsoft Band vil komme til at indeholde, men en af de store kritikpunkter ved første generation var størrelsen, så mon ikke at anden generation af Microsoft Band er mindre.

The Verge nævner, at Microsoft måske overrasker med nye, ukendte produkter. Her spekuleres der blandt andet i en Surface Mini, som nu har været rygter i næsten et år. Ligeledes nævner det kinesiske WPDang også om en mindre Xbox One (Xbox One Mini).
Læs også: Dansk Windowschef garanterer: Windows 10 forbliver gratis




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere