Artikel top billede

Android 6.0 endelig på vej til Samsung-telefoner

Samsung er endelig begyndt at sende en opdatering ud til en række Samsung-telefoner, der skal opdateres til Android 6.0. Andre må dog fortsat vente.

Hvis du ejer en Samsung Galaxy S6 eller S6 Edge, så kan du endelig begynde at glæde dig. 

Samsung begynder i disse dage at udrulle den nye Android Marshmallow-opdatering til selskabet to topmodeller fra sidste år - fire måneder efter lanceringen af Android 6.0, Marshmallow. 

Opdateringen ruller ud på forskellige tidspunkter alt efter land og operatør.

Opdateringen bør blive downloadet automatisk på din S6 eller S6 Edge. Hvis du selv vil tjekke, om din telefon er klar til opdatering, kan du gå ind i Indstillinger, Om Enheden og Softwareopdatering. 

Det er endnu uvist, om den ekstra store version af S6 Edge, S6 Edge Plus, også vil få den nye opdatering i denne omgang eller den må vente et uvist stykke tid endnu sammen med de andre Samsung-telefoner. 

Samsung fortæller på sin hjemmeside, at andre Samsung-enheder i Galaxy-serien også vil modtage opdateringen "inden længe", og at den koreanske gigant løbende vil fortælle om yderligere opdateringer. 

Nye funktioner til buet skærm

Med Android 6.0 bliver Samsungs telefoner opdateret til blandt andet at have en bedre batterilevetid takket være Doze.

Doze er en software, som aktivt går ind og sætter programmer i standby og på den måde spare strøm. 

Samsung Galaxy S6 Edge får også en række nye funktioner til den buede skærm, som flader ned over telefonens sider.

Da vi testede Samsung Galaxy S6 Edge - og S6 Edge plus - opfattede vi kanterne som værende mest til pynt, men med Android 6.0 får du mulighed for at tilføje programmer, kontakter og visse "widgets", som du ikke kunne før. 

På trods af at Android 6.0 udkom tilbage i oktober, er der under 1,2 procent af alle Android-telefoner, som rent faktisk har modtaget den nye version.

Blandt de få har LG opdateret sin LG G4, og en lille håndfuld nye Android-telefoner såsom HTC One A9, Nexus 6P og 5X og Huawei Honor 8 kommer med Android 6.0 fra starten af. 

Læs også: Test af Huawei Mate 8: Gigantisk wonder-telefon overrasker




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere