Artikel top billede

Philips vil meget hellere sælge dig et fjernsyn med indbygget diskokugle end et krumt fjernsyn.

Philips dropper de buede fjernsyn efter elendige salgstal: "Det var mest en gimmick"

Tre år med elendige salgstal får nu endelig Philips til at trække stikket på de buede fjernsyn, som firmaet selv betegner som en gimimck. Men der er selvfølgelig noget, du skal købe i stedet.

Det buede fjernsyn blev præsenteret som den nye revolution i tv-verden for tre år siden. Siden er det gået mildt sagt elendigt for de krumme skærme.

Sidste år udgjorde buede fjernsyn kun sørgelige fire procent af alle solgte fjernsyn i Danmark, og situationen er lignende i resten af norden.

Det får nu en af de største tv-leverandører i Danmark til helt at skrotte buede fjernsyn i norden. Og  der er ikke tale om en kærlig afsked.

"Hvis vi skal være helt ærlige, så var buede tv en designgimmick og aldrig noget, forbrugerne rigtigt tog til sig. Derfor tager vi konsekvensen og lader det udgå i Norden," siger nordisk direktør for firmaet bag Philips, TP Vision, Henrik Kyhl.

Direktøren benytter gravtalen til at lovprise Philips ambilight system, som firmaet tilfældigvis er eneste leverandør af.

Ingen overraskelse

Det er ikke nødvendigvis den største overraskelse, at Henrik Kyhl benytter gravtalen til at slå på tromme for Philips ambilight fjernsyn.

Det gjorde han allerede sidste år, hvor han lå i hård konkurrence med de andre tv-producenter på IFA-messen om at rose sit eget fjernsyn højest, mens han lagde afstand til alt, hvad konkurrenterne kunne levere.

Og det er jo også sjovere, hvis kunderne kan overbevises om at købe en vare, som du er den eneste, der sælger.

Læs også: Vild uenighed om fremtidens fjernsyn: Hvad skal der satses på?




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere