Artikel top billede

19 testede antivirusprogrammer: Her er den bedste beskyttelse lige nu

En test af 19 forskellige antivirusprogrammer udpeger dem, der beskytter din computer bedst mod de nyeste net-trusler. Her er alle resultaterne.

Den leverandøruafhængige testorganisation AV-comparatives opdaterer hver måned listen over antivirus-producenternes software for at se, hvor effektivt de lukker for trusler.

Det gøres gennem en såkaldt 'real world protection test', hvilket betyder, at testen består af en kontinuerlig sammenligning, hvor der hver måned tilføjes de nyeste trusler, som dukker op på nettet.

På den måde suppleres hver måned med nye varianter af de trusler, der lurer på nettet. Målet er at skabe et øjebliksbillede af antivirusprogrammernes kvalitet.

AV-Comparatives webside kan du ligeledes følge programmerne over tid.

Læs også: Her er verdens mest populære antivirus-program

Denne test er udført i august med 346 ondsindede stykker kode, der udfordrer antivirusprogrammerne.

Og det ser godt ud.

Fire af de testede programmer fanger 100 procent af de onde kodestumper, som testfolkene har fundet frem på nettet. De tre bedste har heller ingen falske positiver, der indikeres med en gul linje nederst på grafikken. F-Secure på fjerdepladsen har 22 falske alarmer.

Platformen for testen er Windows 7 Home Premium 64 bit SP1 med de nyeste opdateringer til tredjepartsprogrammer som Adobe Flash, Reader og Java.

Du kan se alle resultaterne for august på grafikken herunder.

Du kan også vælge at gå til AV-Comparatives interaktive grafik, hvor du kan vælge mellem alle testperioderne helt tilbage til 2009 eller mellem de øvrige testtyper, som organisationen står bag.

Den finder du her.

Mac-brugere kan i øvrigt læse: Stortest af 10 antivirusprogrammer til Mac: Her er det overraskende resultat

Vær opmærksom på, at det ikke alle antivirusproducenter, der ønsker at være med i testen. Det er således ikke en komplet test, men en test af 19 programmer og deres øjebliksresultater.

Læs også:

Ny stortest af antivirus-programmer: Så meget kraft trækker dit sikkerhedsprogram ud af maskinen

Masser af antivirus-software fyldt med sårbarheder: Kan være åben smutvej for hackere




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere