Artikel top billede

Nye iPad-modeller er på vej - her er rygterne

Der kan være en helt ny iPad i ny størrelse på vej i starten af næste måned.

Meget tyder på, at Apple meget snart er på vej med nye iPad-modeller.

Det taiwanesiske medie Digitimes, der blandt andet dækker forholdene hos Apples asiatiske leverandører, skriver, at det ventes, at Apple vil præsentere sine nye iPads ved en event i starten af april.

En event der ifølge Digitimes samtidig kommer til at markere indvielsen af Apple nye hovedkvarter, Apple Park i Cupertino, Californien.

Læs også: Apple snart klart med enormt hovedkvarter: Første ansatte rykker ind om få måneder: Se billederne her

Nye modeller bliver testet

Samtidig tyder meget på, at der i disse dage bliver testet en række nye iPad-modeller i og omkring Apples hovedkvarter i Cupertino.

Marketings-firmaet Fiksu har ifølge tech-mediet Techcrunch identificeret fire forskellige helt nye iPad-modeller, der dukker op i de data om internetbrugere, som virksomheden indsamler.

De første nye iPads begyndte at dukke op i virksomhedens datasæt i september, men antallet af observationer af test-enhederne er steget kraftigt i det nye år.

Antallet af observation af testenhederne er ifølge Fiksu erfaring nu så stort, at virksomheden vurderer, at de nye modeller vil blive præsenteret i løbet af den næste måneds tid.

Læs også: Her er alle de vilde rygter om iPhone 8, der sender Apple-aktien på rekord-kurs

Større skærm, samme dimensioner

Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo, der ofte rammer rigtigt med sin forudsigelser, hævder, at Apple vil præsentere en iPad Pro i en helt ny størrelse på 10,5 tommer.

Den nye iPad på 10,5 tommer vil angiveligt have samme ydre dimensioner om den nuværende iPad Pro med en skærm på 9,7 tommer, men Apple vil altså - hvis rygtet er sandt - være i stand til at øge skærmareal uden at det på virker enhedens størrelse.

Det ventes, at iPaden vil blive udstyret med A10X-processor, der vil være en modificeret udgave af den processor, som alle i dag sidder i iPhone 7.

Læs også: Om få måneder kan Apple være på vej med iPad i en helt ny størrelse




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere