Artikel top billede

Vokseværk til Apples dyreste enheder: Større Macbook Pro og skærmopgradering på vej

Apple Macbook Pro og deres retina-skærme står overfor et omsiggribende redesign.

Den velforbundne Apple-analytiker Ming-Chi Kuo kan i denne uge fortælle om, hvad Apple har i sinde at løfte sløret for i det kommende år. Det skriver 9to5mac.

Mest iøjnefaldende bliver givetvis en helt ny Macbook Pro, som vil byde på den største skærmstørrelse siden 17”-varianten udgik tilbage i 2012.

Her rygtes skærmen til at sprede sig mellem 16 og 16,5 tommer klemt ned i et kabinet med et helt nyt ydre.

Dertil kommer en opgradering af indmaden i den nuværende serie af Macbook Pro 13, som vil kunne ekviperes med op til 32GB RAM.

Er der behov for det helt store lærred, arbejder Apple også på et 32 tommers 6K-display, lyder det.

Her regnes det med, at den lovende Micro-LED-teknologi vil være i spil, hvilket bør udstyre skærmen med OLED-teknologiens fortræffeligheder uden dennes bagsider.

2019 bliver også året, hvor Apple vil offentliggøre selskabets længe ventede Mac Pro – en maskine, som vil få en modulær opbygning.

Se også: Apple på trapperne med ny tjeneste: Vil lave en Netflix for nyheder

Flere mobile nyheder

Mens der er nyt på vej i den mere produktive del af Apples line-up, vil flere af selskabets mindste enheder også få sig en opdatering.

Apples AirPod 2 vil understøtte trådløs opladning sammen med lademåtten, Apple Airpower, som selskabet allerede nu har fremvist, men altså ikke har lanceret endnu. Ming Kuo forventer en debut til begge enheder i første halvår 2019.

Apples næste produkt-event står til at blive 25. marts, hvor en nyhedstjeneste forventes at blive offentliggjort.

Eventet rygtes også til at danne ramme for lanceringen af to nye iPads: En opdatering til henholdsvis iPad mini og iPad 9.7.

Læs også: Ugen i tech: Apples produkt-roadmap for 2019 er lækket / Smugkig på iOS 13 nyhederne / Det her bliver Teslas næste elbil




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere