Artikel top billede

(Foto: Martin Thorborg)

Martin Thorborg har givet alle sin 100 ansatte fri i dag: Store Bededag er blevet til ’Store Badedag’

Alle Dineros medarbejdere holder i dag fri på det, som direktør Martin Thorborg har omdøbt til ’Store Badedag.’

Direktør Martin Thorborg har i dag sendt alle medarbejdere i Visma Dinero hjem på det, der engang var Store Bededag, men som Martin Thorborg nu har omdønt til ’Store Badedag.’

Han siger til Finans, at det for ham ikke giver nogen mening at arbejde flere timer.

I stedet skal vi få effektiviteten og produktiviteten i vejret ved at anvende mere teknologi og arbejde klogere, mener han.

Ifølge ham viser selskabets egne undersøgelser desuden, at medarbejder-tilfredshed spiller en væsentlig rolle for selskabernes evne til at tjene penge.

"Hvis jeg kan sende et signal om, at jeg synes det er en forkert vej for vores samfund at gå, så har det været pengene værd at give mine medarbejdere fri. Men jeg er overbevist om, at jeg faktisk også tjener flere penge på at give dem fri," siger Martin Thorborg til avisen.

Da regeringen afskaffede Store Bededag i fjor, var Martin Thorborg meget klar i spyttet og fastslog straks: ”Vi holder fri den dag.”

”Den teknologiske udvikling, som den vi laver i Danmark – specifikt i it-branchen, hvor vi bliver klogere og bedre til at automatisere ting - burde betyde, at arbejdstiden bliver lavere, og at vi får mere fritid,” sagde han dengang til Computerworld.

Visma Dinero landede i fjor en omsætning på 164 millioner kroner og et overskud på 61,7 millioner kroner. Det svarer til en vækst på hele 45 procent.

Visma Dinero har omkring 100 medarbejdere.