Kiss: Vi har fuld opbakning fra Cisco

Australske leveringsproblemer skyldtes forkert regionskode og ikke sjusk, fastslår danske Kiss, der afviser enhver beskyldning om, at ejeren, netværkskæmpen Cisco, er træt af det danske selskabs produkter.

Der er fuld opbakning fra Cisco hele vejen op til selskabets top.

Sådan lyder det utvetydigt fra Peter Wilmar Christensen, stifter og administrerende direktør for Hørsholm-baserede Kiss Technology.

Det sker, efter det australske blad Smarthouse i sidste uge berettede om, at alvorlige leveringsproblemer i Australien havde ført til et spændt forhold mellem Kiss Technology og netværksgiganten Cisco, der sidste år købte Kiss for 373 millioner kroner.

Hyper produkter bevidst

Bladet citerede i sidste uge unavngivne Cisco-kilder for, at Kiss-ejerne bevidst hypede deres produkter for at tiltrække investorer, selv om produkterne ikke var klar til produktion.

Peter Wilmar Christensen erkender over for Computerworld, at der har været leveringsproblemer med dvd-afspilleren DP600 i Australien.

- Men de skyldtes ikke ufærdige produkter, men at vi ved en beklagelig fejl kom til at shippe maskiner med europæiske regionskoder. Det betød, at de slet ikke virkede i Australien, der anvender en anden kode, siger han.

Peter Wilmar Christensen forsikrer, at problemet nu er løst og at Kiss har sørget for, at noget lignende ikke kan ske igen.

Der er fuld opbakning

Tilbage står beskyldningerne fra en unavngiven Cisco-topchef, der til Smarthouse sagde, at Kiss "hypede deres produkter for at blive solgt".

Det afviser Peter Wilmar Christensen kategorisk.

- Vi har fuld opbakning i Cisco hele vejen op, og hele perioden efter opkøbet har været meget succesfuld med nye tiltag i blandt andet Kina og Korea. Derfor er det svært at tage en unavngiven kilde alvorligt, siger han.

Den unavngivne Cisco-topchef beskylder i Smarthouse Kiss for at "sende produkter på markedet, som skulle være blevet i forsknings- og udviklingscenteret".

Kiss har da også været kendt for massive og vedvarende softwareproblemer med harddiskoptageren DP558.

- Jeg vil da ikke benægte, at der florerer flere historier om, at vi sender produkter for tidligt på markedet, men det er jo netop historier. Jeg vil hellere sige, at vi hele tiden løbende har forbedret produkternes funktionalitet, siger Peter Wilmar Christensen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere