Dangaard rykker teltpælene op og bygger nyt

Dangaard Telecom opgiver det barak-liv som firmaets administration har dyrket siden forårets brand i hovedkvarteret i Padborg. Nyt domicil på vej i Aabenraa

Det Nordic Capital-ejede Dangaard Telecom har fået nok af den spejderhytte og de barakker, som har huset firmaets administration, siden koncernens hovedkvarter i Padborg brændte i foråret.

Derfor bygger teleforhandleren nu nyt domicil og flytter samtidig nordpå til Aabenraa.

- Vi kiggede på den bygning, vi levede i, og så traf vi simpelthen beslutningen om at bygge et nyt hovedkvarter. Vi ved, at vi med vores nye ejere kommer til at vokse meget krafitigt over de næste par år, siger koncerndirektør Michaél Køehn Milland.

Skal signalere succes

Det nye domicil bliver omkring 7.000 kvadratmeter og får plads til godt 300 ansatte.

Huset bliver bygget fleksibelt, så der er mulighed for at udvide efter behov, fortæller direktøren.

Ifølge Michaél Køehn Milland satser virksomheden på at bygningen kommer til at skille sig ud fra den gængse sønderjyske kontorbyggestil.

- Vi vil gerne have, at bygningen visualiserer, at vi er en virksomhed, som er på vej til at blive verdens største på sit felt. Det bliver et stort og dyrt byggeri, siger Michaél Køehn Milland.

Alligevel kan han endnu ikke udpege konkrete arkitekter eller materialevalg. Men han fortæller, at man satser på, at bygningen får et moderne og tidløst udtryk.

Medarbejderne vil til Aabenraa

Når virksomheden flytter hovedkvarteret nordpå til Aabenraa sker det blandt andet, fordi firmaets medarbejdere i en undersøgelse har svaret, at de helst vil have hovedkvarteret placeret her, fortæller direktøren.

Branden i Dangaard Telecoms hovedkvarter opstod i en afdeling med hårde hvidevarer kort før klokken 18 den 14. marts i år.

I første omgang forsøgte personalet selv at slukke branden, men måtte opgive, hvorefter 120 brandfolk brugte halvanden time på at slukke ilden.

Branden fik ingen produktions- eller handelsmæssige konsekvenser for firmaet, som stadig ikke har et klart billede af omkostningerne ved branden.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere