PA får ny topchef med it i bagagen

PA Consulting har udnævnt Søren Lehn til administrerende direktør. Søren Lehn kommer fra forretningsområdet it og processer og overtager stillingen fra Per Millschou, der fortsætter som partner i PA.

Konsulenthuset PA Consulting har ansat Søren Lehn som ny administrerende direktør. Han afløser Per Millschou, der træder ned og forbliver i firmaet som menig partner.

Ligesom sin forgænger kommer den 44-årige Søren Lehn fra en it-stilling.

"Jeg kommer fra en stilling som ansvarlig for forretningsområdet "it og processer", mens Per Millschou kom fra "it og strategi", før han blev direktør, så man kan se udnævnelsen af mig som en videreførelse af vores fokus på it," siger Søren Lehn.

Indføre ERP

PA's forretningsområde "it og processer" handler i høj grad om at indføre ERP i virksomheder verden over, og det er præcis, hvad Søren Lehn har beskæftiget sig med.

Kollegerne fremhæver Søren Lehns menneskelige egenskaber.

Han er god til både at give den som julemand ved PA's julefest for børnene i december og til at lappe sine fire børns cykler.

"I mit nye job vil jeg holde fast i både fokus på resultater og på den menneskelige side af samarbejdet. PA har hverken maskiner eller bygninger. Vi er en videnvirksomhed, så det er afgørende at kunne fastholde medarbejderne og tiltrække nye," siger Søren Lehn.

Ansætte 100 mere

Konsulenthuset er som så mange andre i branchen i bekneb for arbejdskraft, og faktisk håber PA at kunne ansætte op mod 100 nye medarbejdere i løbet af 2007.

Der er endnu ikke offentliggjort regnskabstal for 2006, men i 2005 omsatte de omkring 250 ansatte i PA's danske selskab for 325 millioner kroner, hvor resultatet før skat landede på 29 millioner.

PA blev etableret i Storbritannien i 1943 og er i dag ifølge selskabets hjemmeside repræsenteret i 20 lande verden over.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere