Artikel top billede

Anders Fogh Rasmussen skriver ifølge Venstres partisekretær Jens Skipper Rasmussen selv sin blog.

Fogh blogger - men flytter det overhovedet noget?

Folketingsvalg 2007: Regeringspartiet Venstre satser hårdt på nettet, men det kommer næppe til at betyde det store på valgdagen, vurderer mediebureau.

"Valget bliver ikke vundet på nettet. Der sker simpelthen for lidt på brugernes præmisser."

Sådan lyder konklusionen fra Frank Andersen, direktør i mediebureauet OMD.

Han tvivler på, at Venstre får det store ud af at lægge videoer med statsminister Anders Fogh Rasmussen ud på andre online medier, som for eksempel på Ekstra Bladets website.

"Jeg tvivler på, at de budskaber er i en form, der kan få os vælgere til at involvere os. Jeg orker næsten ikke at høre på, hvad Anders vil fortælle mig. Formen er simpelthen forkert," siger Frank Andersen.

Ikke afgørende for valget

Frank Andersen peger på, at den store gruppe af vælgere først og fremmest vil få deres informationer om valget fra de traditionelle massemedier.

"Nettet bliver ikke en afgørende stemme i valget," siger Frank Andersen.

Lige som den politiske kommentator Niels Krause-Kjær mener han, at Venstre og de politiske partier har meget at lære endnu for at udnytte mulighederne i web 2.0.

Venstres partisekretær, Jens Skipper Rasmussen, pointerer over for Computerworld, at internettets web 2.0 teknologier er meget vigtige for at få partiets budskab ud til så mange vælgere som muligt.

Ordentlig politik afgørende

Han henviser til, at brugerne har mulighed for at kommentere på en lang række af Venstres tiltag på nettet med både blogs, Facebook og MySpace.

"Men vi kan ikke ændre på, at man skal have en ordentlig politik for at vinde valget. Hvis ikke det er tilfældet, så kan man ikke vinde valget på at servere det lækkert på nettet," siger Jens Skipper Rasmussen.

Han understreger, at Anders Fogh Rasmussen selv skriver sin blog. Tiden finder statsministeren på turen rundt med valgbussen, fortæller Jens Skipper Rasmussen.

Aldrig skrevet en linie

Foreløbigt har Anders Fogh Rasmussen i dag, tirsdag 30. november 2007, skrevet tre indlæg på sin blog og fået 23 kommentarer tilbage.

Og det står Anders Fogh Rasmussen helt selv for, understreger partisekretæren.

"Jeg har aldrig skrevet en linie på den blog," bedyrer Jens Skipper Rasmussen til kritikken fra blandt andet Niels Krause-Kjær om, at blogs fra partiledere som statministeren ikke fungerer.

"Jamen det er utroligt så kloge, folk er," siger Jens Skipper Rasmussen.

Efter valget må man tage det hele op til revision for at lære af det til næste gang, lyder det fra ham. Det vigtige for partiet er at være med på de platforme, der er tilgængelige for at nå vælgerne.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere