Artikel top billede

KMD skal lave løn for Dansk Flygtningehjælp

KMD har overtaget opgaven at aministrere lønudbetaling til Dansk Flygtningehjælps 500-600 medarbejdere.

KMD har indgået en aftale med Dansk Flygtningehjælp, der outsourcer lønadministration til it-virksomheden i mindst tre et halvt år.

Dansk flygtningehjælp indgik en konsulentaftale med KMD, da organisationens eneste lønarbejder sagde op i april. Med mellem 500 og 600 ansatte stod Dansk Flygtningehjælp med et akut problem.

I første omgang overtog KMD opgaven uden at ændre på processerne, ved simpelthen at placere en medarbejder hos Dansk Flygtningehjælp.

Ved indgåelsen af outsourcingaftalen vil lønadministrationen i stedet foregå hos KMD selv.

”Vi havde længe været opmærksomme på sårbarheden i lønadministrationen med bare en enkelt medarbejder. Dansk Flygtningehjælp har sat pris på den hurtige hjælp til at løse opgaven og ser fremadrettet outsourcing af lønfunktionen som en sikring af kompetencer på området.

Det er den primære årsag til, at vi har lagt opgaven ud af huset,” siger ressource- og udviklingschef Anders Maegaard hos Dansk Flygtningehjælp.

Lønadministrationen i Dansk Flygtningehjælp har i høj grad været en manuel proces indtil videre.

”I kraft af vores mange medarbejdere med specialviden inden for området løn og it kan vi på samme tid give et løft, øge effektiviteten og mindske sårbarheden. De nye it-løsninger vil i høj grad erstatte manuelle processer.

Det giver nogle effektiviseringsgevinster både i forhold til lønopgaven centralt og for de enkelte afdelinger, forklarer områdedirektør i KMD, Ole Nørmølle.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere