Artikel top billede

Planen hos Skandinavisk Data Center, SDC, er at nå op på i alt 350 medarbejdere.

SDC forvandler konsulenter til fastansættelser

Skandinavisk Data Center, tidligere kendt som Sparekassernes Data Center, er ved at indhente et ansættelsesefterslæb på grund af tidligere års ekspansion.

I Computerworlds trykte udgave, der udkommer i dag, er der ikke mindre end 22 nyansættelser hos Skandinavisk Data Center, SDC.

Snurrige læsere kunne få den tanke, at SDC var ved at købe op eller måske har gaflet et omfattende udviklingsprojekt, der kræver masser af mandetimer, men sådan hænger de mange nye SDC-hoveder i avisen ikke sammen med virkeligheden.

"Vi ekspanderede meget i 2004. 2005 og 2006, og da vi samtidig har gået meget strikt efter kvalitet frem for kvantitet i nyansættelser, har vi haft noget af et efterslæb," siger Erik Jacobsen, administrerende direktør for SDC.

Mange freelancere

Efterhånden mangler SDC kun at ansætte en fem til 10 spidskompetencefolk, hvilket endnu en stillingsannonce i avisen gerne skulle skaffe.

Den med kvalitet frem for kvantitet betyder, at SDC hellere har haft freelance konsulenter tilknyttet virksomheden end forfaldet til at fastansætte nogen, der kun 'næsten' levede op til kvalitetskravene.

"SDC har kørt en forsigtig ansættelsespolitik, og det gør vi stadigvæk. Vores vækstrate er ikke ligefrem tocifret, men selv om krisen kradser, så stopper lovgivningen ikke, og det kræver masser af udvikling at følge med der, så bankernes forretninger lever op til kravene," siger Erik Jacobsen.

Stor tilbagegang

Planen hos SDC er at nå op på i alt 350 medarbejdere, og der regner Erik Jacobsen med at være på plads, når de sidste fem til 10 mand er i hus.

Så kan de nye skarpe hjerner begynde at tjene nogle penge til SDC, der er gået tilbage på alle væsentlige nøgletal fra 2006 til 2007. Ifølge regnskabsberetningen forventer ledelsen ikke, at resultatet i indeværende år bliver bedre end i 2007.

"Det er korrekt, at vi er gået tilbage, men det skyldes tidligere års ekstraordinære indtægter snarere end en reel tilbagegang," fortæller Erik Jacobsen.

Som et serviceselskab for pengeinstitutter ønsker SDC i øvrigt kun et moderat millionoverskud for at undgå, at "kunderne brokker sig over for høje priser."




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere