Artikel top billede

"For mig er det helt afgørende, at der stadig er noget, der hedder RTX," mener administrerende direktør Tage Rasmussen ovenpå bestyrelsens næsten kollektive afgang.

RTX efter bestyrelses-kaos: Business as usual

Selvom tre bestyrelsesmedlemmer har forladt RTX Telecom, fortsætter driften uændret, forsikrer direktør Tage Rasmussen.

De nøgne fakta kunne forlede en til at tro, at dommedag er nær for den nordjyske teleudstyrs-producent RTX Telecom.

Knaldrøde regnskabstal og tre bestyrelsesmedlemmer, der på én gang har forladt selskabet, heriblandt formand Poul Lind.

Helt så slemt står det dog ikke til, mener administrerende direktør i RTX Telecom, Tage Rasmussen.

Han er ikke meget for at blande sig i bestyrelsens interne anliggender, men bekræfter dog, at de tre medlemmer inklusive formand Poul Lind er gået.

"For at være helt klar, så er det her noget, der foregår mellem bestyrelsen og dens medlemmer. Jeg kan ikke udtale mig om, hvad det er for nogle konkrete ting, man er uenige om, og hvad man mener der er foregået, som ikke bør foregå," siger Tage Rasmussen.

Business as usual - medarbejdere ved intet endnu

Tage Rasmussen bedyrer dog, at der formentlig vil komme en fondsbørsmeddelelse senere på dagen, som vil kaste i hvert fald delvist lys over, hvad der har ført til nedsmeltningen i bestyrelsen.

Han vil dog gerne give et bud på, hvad han forventer, der vil stå i meddelelsen til børsen.

"Jeg tror, at vi i dag fortæller, at RTX er business as usual. Vores strategi er uændret. Vores forventninger til regnskabsåret er uændrede i forhold til det, vi meldte ud i december, så der er ikke noget nyt for så vidt angår driften," siger han.

Selvom den megen virak i selskabet ikke kommer til at påvirke driften som sådan, er Tage Rasmussen ked af, at medarbejderne skulle få historien gennem pressen.

"For mig er det helt afgørende, at der stadig er noget, der hedder RTX. Medarbejderne vil jeg informere, så snart vi har en kommunikation til omverdenen. De ved desværre ikke mere, end hvad de har kunnet læse i aviserne, og det er selvfølgelig dybt utilfredsstillende, men sådan er loven. Vi skal informere børsen, før vi informerer nogen andre," siger han.

Opdateret 15.20: RTX meddeler netop, at fondsbørsmeddelelsen først bliver sendt ud i morgen.

Computerworld følger sagen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere