Thomas Tøth

Offshoring & Outsourcing Consultant, SourceWise, PhD-fellow

E-Mail

tt@sourcewise.biz

Twitter

@toeth

Linkedin

Se Thomas's LinkedIn profil

Thomas Tøth driver konsulent-virksomheden SourceWise.

Her hjælper han virksomheder med at maksimere deres udbytte af offshoring og outsourcing; samt holder foredrag og workshops om global leadership, global teamwork tværkulturelt samarbejde m.v.

Thomas har gennem en årrække specialiseret sig i ledelse af offshore-teams og som konsulent rådgiver han om optimering af processer, governance, videndeling, relationsopbygning og performance management indenfor outsourcing og offshoring.

Thomas har desuden skrevet en PhD-afhandling om globalt team-samarbejde med titlen "Trustworthiness: Enabling Global Collaboration" og har desuden tidligere været udstationeret i Indien for Danske Bank, hvorigennem han har fået indisk kultur, på arbejdspladsen såvel som i privatsfæren, ind under huden. 
9 artikler på Computerworld

Thomass blogs:

Outsourcing-bloggen

Thomas Tøth

6

Derfor går innovationen fløjten, når du outsourcer

Klumme: Manglen på kvalificeret arbejdskraft får it-firmaer til at overveje offshoring og nearshoring. Men det er ikke så ligetil at få innovationen til at trives i de såkaldte distribuerede organisationer, og det er der især tre grunde til.

2. maj 2016 kl. 09.58 | læs »
1

Kantinemad og IT-outsourcing

Hvad har kantinemad dog med IT-outsourcing at gøre, spørger du? Mere end man skulle tro: I begge tilfælde følger kvaliteten en u-kurve, der afspejler aftaleperioden.

10. februar 2015 kl. 16.00 | læs »
1

Offshoring: Hvem skal tilpasse sig?

Det kan ikke undgås, at vi oplever kulturforskelle, når vi samarbejder med vores offshore-team. Men hvem skal tilpasse sig hvem? Skal vi arbejde som dem, skal de arbejde som os, skal vi finde en helt ny måde at samarbejde på - eller er det faktisk en fordel at vi gør tingene forskelligt?

6. september 2013 kl. 16.00 | læs »

Globalt samarbejde: Hvad betyder 'Development'?

Vi misforstår andres intentioner og stempler dem som dovne, uengagerede eller inkompetente i situationer, hvor det der rent faktisk er på spil er forskelle i ords betydning. Hvad betyder f.eks. 'Development'?

19. april 2013 kl. 18.00 | læs »

Fup eller Fakta: Indiske udviklere forsvinder hurtigt

Ofte hører man, at én af grundende til at det er svært at outsource til Indien er, at inderne bliver meget kort tid i jobbet, og at samarbejdet derfor aldrig rigtigt kommer til at virke. Men er det sandt, at inderne forsvinder hurtigt og hvad kan man i så fald gøre ved det? Denne blog giver svaret.

24. januar 2013 kl. 09.00 | læs »

Skal de indiske kollegaer have julegave?

Julen er over os. Men hvordan er det lige med de indiske kollegaer? Skal de have julegaver? Og hvad skal de i så fald have? Eller er der en anden højtid, der er bedre at fejre med dem?

20. december 2012 kl. 15.00 | læs »

Derfor er virtuelle møder bedst!

Ofte opfatter vi virtuelle møder over for eksempel video, instant messenger eller telefon, som den næstbedste løsning. Her er tre gode grunde til at virtuel kommunikation ofte er et bedre alternativ end fysiske møder.

12. december 2012 kl. 22.45 | læs »

Bliv bedre til virtuelt samarbejde!

Der er flere årsager til at det er svært at kommunikere effektivt i virtuelle teams, men med lidt indsats kan det sagtens lade sig gøre. Her er en simpel øvelse og tre forslag til nye måder at kommunikere på, der hjælper dig til at forbedre distancesamarbejdet.

5. december 2012 kl. 19.00 | læs »

Hvad er dine indiske kollegaer gode til?

Alt for ofte overser vi de unikke kompetencer og erfaringer, som vores indiske medarbejdere og konsulenter har. Resultatet er at kun trivielle rutineopgaver bliver sendt offshore, samt at samarbejdet på tværs af grænserne aldrig bliver effektivt - og det er faktisk spild af gode ressourcer.

3. november 2012 kl. 10.00 | læs »