Firmakurser

Hos Computerworld Kurser har vi jeres behov og ønsker i fokus, og kan derfor skræddersy et kursus som passer til lige netop jeres firma.

Vores firmakurser er en oplagt løsning når flere medarbejdere fra samme virksomhed skal på kursus, og det er helt op til jer om I ønsker at benytte vores kursusfaciliteter eller om vores kompetente undervisere skal komme til jer.

Et målrettet firmakursus er den oplagte mulighed for en virksomhed, der ønsker at videreudvikle deres medarbejderes kompetencer, og det giver samtidig mulighed for en hurtig implementering i hverdagen, da det kan tage udgangspunkt i konkrete problemstillinger eller egne cases. 
 

At afholde firmakursus hos Computerworld Kurser er ikke kun en mulighed for dygtiggørelse og kompetenceudvikling, men også en værdifuld måde at styrke virksomhedens fælles grundlag og sammenhold. I samarbejde med vores dygtige undervisere kan kurset tilpasses og sammensættes så det matcher deltagernes niveau, behov og forudsætninger, uanset om det er et enkelt kursus eller en kursusrække. 

Ønsker I at høre mere om vores firmakurser er I velkomne til at kontakte os enten på telefon 77 300 123 eller via mail kurser@computerworld.dk, hvor vi sidder klar til at besvare eventuelle spørgsmål eller lave et skræddersyet tilbud til lige netop jer. Vi er også altid klar på en uforpligtende snak om, hvilke af vores eksisterende kurser, der kan opfylde jeres behov. Alle vores eksisterende kurser udbydes som firmakurser.