Privatlivspolitik

Persondatapolitik

Hos Computerworld respekterer vi brugernes privatliv og behandler persondata i overensstemmelse med den gældende lovgivning på området. Dine personlige data er Computerworld ansvar. Computerworld sørger for, at de registrerede data, herunder dine personlige data, behandles med omhu og er beskyttet korrekt i henhold til de gældende og anvendte sikkerhedsstandarder.

Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

Computerworld Kurser hører under Computerworld (Jobindex Media A/S)

Computerworld er dataansvarlige for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor:

Computerworld Kurser (Computerworld)

Hørkær 18

2730 Herlev

Danmark

CVR-nr.: 65970414

Telefonnr.: 77 300 300

E-mailadresse: kurser@cw.dk

Website: https://www.computerworld.dk/kurser


Kontaktoplysninger på databeskyttelsesrådgiveren:

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver.

Du kan kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på følgende måder:

E-mailadresse: dpo@computerworld.dk 

Telefonnr.: 7245 9056


Deltagelse på kurser

Når du tilmelder dig et kursus indsamler Computerworld oplysninger om din deltagelse i form af dine kontaktinformationer (eksempelvis e-mailadresse, navn og telefonnummer). Vi behandler disse oplysninger med den primære interesse at kunne registrere deltagerne, administrere kurset samt udsende relevant materiale, evalueringsskemaer mv.

Kontaktinformationerne opbevares i vores tilmeldingssystem. 

Det kan desuden forekomme, at der bliver taget situationsbilleder under kurset til brug for Computerworld Kursers egne medier f.eks. nyhedsbreve og sociale medier.


CRM-oplysninger

Så længe du har et igangværende kundeforhold med Computerworld Kurser, og er registreret som kontaktperson, opbevarer vi dine data i vores CRM-system med henblik på at servicere dig med vores løsninger/produkter samt fakturere.

I den forbindelse opbevarer vi almindelige persondata som dit navn, din e-mailadresse, firmaadresse og telefonnummer inkl. din firmatilknytning.

Hvis du ønsker at blive slettet fra vores CRM-database, kan du skrive til dpo@computerworld.dk som kan oplyse dig om persondatareglerne og dine muligheder.


Samtykke til nyhedsbreve, undersøgelser, kampagner etc.

Tilmelder du dig nyhedsbreve etc. gemmer Computerworld Kurser din e-mailadresse og navn.

Er du registeret som kontaktperson i vores CRM-database, så knyttes tilmeldingen til de data der opbevares om dig i CRM-databasen.

Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbreve, undersøgelser, kampagner etc. ved at klikke på ”Unsubscribe” i bunden af mailen.

Computerworld Kurser bruger data fra tilmeldingen og de oplysninger, der er om dig i CRM-databasen, til at målrette indholdet i nyhedsbrevet, så det bliver så relevant for dig som muligt. Når du modtager nyhedsbreve o.l., registrerer vi, om du åbner mailen og hvornår (dato og tidspunkt) samt hvilke artikler du klikker på, og om det gøres fra en mobilenhed eller en browser, og operativsystem. Disse informationer benytter vi til at analysere, hvilke artikler du klikker dig videre til, og tilrettelægger på denne baggrund fremtidige nyhedsbreve ud fra dette, f.eks. i hvilken rækkefølge historierne skal præsenteres i nyhedsbrevet. Formålet er at kunne levere nyhedsbrevet og bringe nyheder, der er så relevante som muligt samt at markedsføre Computerworld Kursers kommende kurser mv.

Dine data vil blive opbevaret af Computerworld Kurser, og Mailchimp, som er vores leverandør af e-mailudsendelsessystemet.


Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling
Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.
Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk


Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Senest opdateret december 2023