Lokaleleje - lej kursus- eller mødelokaler

Hos Computerworld Kurser tilbyder vi udlejning af vores lyse, rummelige og inspirerende kursus- og mødelokaler. Med vores centrale placering i Herlev kan vi danne den perfekte ramme om jeres arrangement – stort eller småt. Der er plads til 15 deltagere i vores store undervisningslokale, som er fuldt udstyret med whiteboard, projektor og internetadgang, og vi har mulighed for en pc-opsætning, der passer til lige netop jeres behov.  

Det er nemt og hurtigt at booke vores lokaler til kurser, møder eller andre arrangementer. Hos Computerworld Kurser er vi eksperter i afholdelse af kurser, så vi har en forståelse for hvad der skal til for at lykkes med lige netop jeres arrangement, og vi står klar til at hjælpe jer hele vejen. Når I vælger at leje lokaler hos os, ønsker vi at gøre det så nemt som overhovedet muligt, hvorfor vi yder teknisk support og service, ligesom vi også tilbyder muligheden for en fuld forplejningspakke.  

Vores lokaler udlejes for minimum én dag ad gangen og har en pris på 8.500 kroner per dag, hvortil forplejningspakken på 275 kroner per person per dag kan tilkøbes. Vi tilbyder gratis parkering lige foran døren, og kommer du ikke i bil er nærmeste S-togstation kun 7 minutters gang væk.  

Hvis I er interesseret i at leje vores lokaler, eller bare i at høre mere om hvad vi kan tilbyde, er I altid velkomne til at kontakte os enten på telefon 77 300 123 eller via mail kurser@cw.dk, hvor vi sidder klar til at besvare eventuelle spørgsmål eller lave et skræddersyet tilbud til lige netop jer.  

Vi ser frem til at byde jer velkommen hos Computerworld Kurser.