Om Computerworld Kurser

Computerworld Kurser tilbyder kvalitetskurser og uddannelser indenfor it og ledelse.

Vi er på forkant med udviklingen i tæt sparring med vores kursister og instruktører. Af den vej udvikler og tilbyder vi praktisk orienterede kurser med arbejdsrelevant fokus.
Sådan sikres du det højeste og mest aktuelle udbytte hos os.

Vi har over 30 års erfaring i kursusbranchen og afholder mere end 600 kurser om året. På kurserne finder du pædagogiske instruktører med konsulentbaggrund og der er stor fleksibilitet i undervisningen - som kursist er du i sikre hænder hos os.

Computerworld kurser er en del af mediehuset Computerworld der er Danmarks største it-medie med over en halv million besøgende hver måned. Computerworld henvender sig til professionelle it-brugere og vi har derfor en dyb og opdateret viden om it-branchen og de nyeste teknologier.

Vores vision er:

”Computerworld vil være Danmarks foretrukne formidler af relevant og troværdig viden til alle der interesserer sig for it.

Vi vil skabe et univers, der knytter folk sammen og skaber forbindelse mellem virksomheder, organisationer og mennesker.”

Vi glæder os til at byde dig velkommen, enten på din adresse med et firmakursus eller i vores hyggelige lokaler landet rundt.

Har du behov for et åbent kursus eller et firmakursus? One-on-One eller seminarer m.m.? Så hjælper vi dig gerne.

Tøv ikke med at kontakte os.


Computerworld A/S er ejet af Jobindex Media, en del af Jobindex.